Accident grav pe Drumul European 85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița. Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața. Un autoturism a fost distrus de o autocisternă.

Citește și: Un motociclist din Timișoara a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în trafic

Un autoturism a fost strivit de o autocisternă. O persoană a decedat

Un autoturism a fost strivit de o autocisternă. O persoană a decedat

[Sursa foto: Antena3 CNN]

Ambele vehicule au ieșit de pe partea carosabilă. Un echipaj ISU Urziceni a ajuns la fața locului pentru a preveni eventuale evenimente neplăcute.

 

Citește și: O mașină a căzut într-o râpă pe DN 19. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă

O mașină a căzut într-o râpă pe DN 19. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineață, pe DN19, acolo unde un bărbat a pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a izbit de o maşină parcată şi a căzut într-o râpă.

Citește și:  VIDEO| Șoferul care l-a ucis pe Raul a fost prins de polițiști. Unde se ascundea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma accidentului, o persoană a fost rănită și transportată de urgență la spital. 

Polițiștii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă.

Un șofer din Argeș a provocat un accident rutier după ce a adormit la volan

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, pe DN 7, în localitatea Drăganu, județul Argeș.

Din primele informații, șoferul ar fi adormit la volan.

Citește și:  VIDEO| Accident mortal în Maramureș! Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la fața locului

Accidentul a fost pus pe seama oboselii, după ce șoferul autoturismului cu numere de Slovacia a adormit la volan.

„Șoferul adormit a părăsit partea carosabilă, a retezat un copac și s-a oprit în gardul unei case, provocând daune semnificative atât vehiculului său, cât și proprietății private afectate. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului, iar cei doi cetățeni slovaci implicați au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.„, se arată în comunicat.

La locul accidentului s-a deplasat o mașină de pompieri, echipată cu apă și spumă pentru a preveni orice alt potențial incident. 

Citește și:  Un motociclist din Timișoara a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în trafic

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a lua măsuri adecvate în conformitate cu legea.

Accident mortal în Maramureș! Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la fața locului

Un bărbat în vârstă de 25 de ani s-a stins din viață după ce a fost accidentat, duminică, 9 iulie 2023, la orele dimineții, în Maramureş. Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul faptei. 

Duminică, 9 iulie 2023, la orele dimineții, pe drumul judeţean Târgu Lăpuş – Băiuţ, la ieşirea din oraş, a avut loc un accident grav de circulaţie, care a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Un absolvent de clasa a 12-a a ajuns să regrete după ce a depus contestație la BAC. Elevul obținuse inițial media 9,91

Potrivit primelor informaţii, victima din Fântânele a fost surprinsă şi accidentă mortal de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la locul faptei şi nici nu a anunţat evenimentul rutier. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si