Totul s-a întâmplat seara trecută, în parcul Mihai Eminescu din Botoşani, acolo unde cei doi bărbaţi se plimbau liniştiţi. La un moment dat, unul dintre ei a găsit o pereche de cătuşe şi, în glumă, i le-a pus prietenului său la piciorul stâng.

Cei doi au mers la Poliție pentru a găsi o cheie

După ce au râs, cei doi au realizat că nu mai pot da jos cătuşele pentru că nu au chei.

Mai mult, în tentativa de a se elibera, bărbatul încătuşat a strâns şi mai tare cătuşa, astfel încât începuse să îi oprească circulaţia sângelui.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață în timp ce vopsea o trecere de pietoni. Incident de muncă dramatic din cauza căldurii!

Totul s-a întâmplat seara trecută, în parcul Mihai Eminescu din Botoşani, acolo unde cei doi bărbaţi se plimbau liniştiţi.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în parcul Mihai Eminescu din Botoşani, acolo unde cei doi bărbaţi se plimbau liniştiţi.

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

Când şi-au dat seama că situaţia s-ar putea agrava, cei doi au mers la Poliţia Locală, în speranţa că poliţiştii au o cheie cu care să îi dea jos cătuşele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din nefericire pentru ei, poliţiştii locali nu aveau cheie pentru cătuşe, însă au sunat la numărul de urgenţe 112, iar o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani, notează  monitorulbt.ro.

Un polițist a reușit să-l elibereze pe bărbat

Pentru că nici medicii nu l-au putut ajuta, bărbatul a plecat de la spital, dar a revenit câteva ore mai târziu, cu o altă ambulanţă, după ce durerea de la picior s-a înrăutăţit şi a sunat la 112.

Un echipaj de Poliţie a ajuns la spital, iar agentul a descoperit că modelul de cătuşe pe care bărbatul le avea pe picior este scos din uz, motiv pentru care nu avea cheile potrivite.

Citește și: Șapte persoane, printre care și doi copii, diagnosticați cu toxiinfecție alimentară, după ce au participat la o înmormântare

Un polițist a reușit să-l elibereze pe bărbat cu o cheie.

Un polițist a reușit să-l elibereze pe bărbat cu o cheie.

[Sursa foto: monitorulbt.ro]

Totuşi, agentul a mers la sediul Poliţiei şi, având la dispoziţie seria cătuşelor, a găsit o cheie potrivită.

Întors la spital, poliţistul l-a eliberat pe bărbat în câteva secunde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si