Din primele informații, bărbatul ar fi căzut în cap de pe marginea unei piscine exterioare. Victima ar fi dat cu capul de fundul bazinului.

Un bărbat riscă să rămână paralizat după un groaznic accident petrecut la o piscină din județul Botoșani

Incidentul a avut loc, joi, în Parcul de Agrement Cornişa, din județul Botoșani. Bărbatul în vârstă de 49 de ani s-a rănit grav în zona capului după ce ar fi căzut în piscină.

Citește și: PSD ar dori o impozitare specială a piscinelor

Martorii la întreaga scenă au observat faptul că bărbatul nu a mai ieșit la suprafață după ce a căzut în apă. Acesta a fost scos, însă nu prezenta semne vitale.

Citește și: O fetiță de patru ani, dispărută din curtea casei, a fost găsită moartă pe malul brațului Sulina

La fața locului a fost trimisă o ambulanţă de Terapie Intensivă, victima fiind resuscitată în aceste momente.

Tragedie de neimaginat în Spania! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce s-au electrocutat în piscină

Denise Alina Galea Casabalian, o româncă în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiul ei cel mic, Robert Galea, curățau piscina din curtea lor duminică, pe data de 28 mai 2023, atunci când, din motive momentan necunoscute, au fost electrocutați.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a căzut într-o prăpastie. Acesta încerca să facă o fotografie

Femeia s-a stins din viață pe loc, iar băiețelul ei a fost transportat de urgență la spital, în stare foarte gravă, acolo unde, din nefericire, a murit câteva zile mai târziu.

Consiliul Local a emis un decret prin care s-au instituit două zile de doliu oficial. În semn de respect, steagurile vor fi coborâte în bernă la toate clădirile publice, iar toate evenimentele publice oficiale programate vor fi suspendate, notează jurnaliștii de la  El Mundo.

Jordi Latorre, edilul din Torrefarrera, și-a exprimat regretul în legătură cu moartea Denisei și a lui Robert.

Familia este devastată de durere

Familia profund afectată de această tragedie este originară din județul Bacău. Un prieten apropiat al familiei a împărtășit un mesaj emoționant pe Facebook, adresat soțului și celuilalt fiu, cei care au supraviețuit acestui cumplit eveniment:

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

„Suntem alături de voi, Valy și David, la imensa tragedie prin care treceți! Am sperat cu toți că totul va fi bine pentru Robert, dar Dumnezeu a avut alte planuri, să fie alături de mama lui

– Denise Alina Galea Casabalian! Acum nu putem decât să ne rugăm ca drumul lor spre cer să fie lin! Condoleanțe și ne pare rău că nu suntem mai aproape să vă putem consola! Dumnezeu să vă ajute să treceți cu bine peste durerea de neimaginat prin care treceți amândoi!”.

Citește și: O copilă, de trei ani, a fost salvată de oamenii legii din râul Dâmbovița

În urma acestei tragedii, atât comunitatea din Torrefarrera, cât și comunitatea românilor din Spania se află într-un profund doliu, îndreptându-și gândurile și rugăciunile către familia îndurerată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si