Individul în vârstă de 28 de ani s-a prezentat la secția de Poliție, împreună cu adolescenta, după ce familia fetei a anunțat dispariția.

Bărbatul a ademenit-o pe copilă în locuința lui, din alt județ

Cei doi s-au cunoscut și au comunicat pe o rețea de socializare, apoi bărbatul a convins-o pe minoră să plece de acasă și să locuiască cu el.

Citește și: O fetiţă de 11 ani cu autism din Timişoara, violată de tatăl vitreg

După ce a agresat-o sexual, individul a urcat-o în mașină pentru a o duce înapoi acasă, însă pe drum a aflat că tânăra este căutată de autorități.

Citește și: Vârsta consimțământului sexual se ridică de la 14 la 16 ani. Orice act sexual cu un minor sub 16 ani se consideră viol

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a mers la secția de Poliție din Topoloveni, acolo unde și-a recunoscut fapta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru viol.

Două minore cu handicap ar fi fost violate chiar de bărbatul care le-a ţinut în plasament, în Prahova

Un bărbat de 44 de ani ar fi violat în 2022 două minore încadrate cu grad de handicap, care s-ar fi aflat în plasament în grija acestuia. Poliţiştii din Prahova au descins miercuri la domiciliul acestuia pentru percheziţii, conform IPJ Prahova.

Citește și: VIDEO| O femeie a fost găsită fără suflare în casă. Descoperirea polițiștilor: cine este principalul suspect?

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în perioada noiembrie-decembrie 2022, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 ani, ar fi violat două minore, cu vârstele de 14, respectiv 16 ani, încadrate în grad de handicap ce necesita o protecţie specială, care se aflau în plasament la acesta.

Poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-o comună din judeţul Prahova, la domiciliul suspectului, unde au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Două persoane au fost duse la audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Minoră violată de tatăl vitreg timp de 4 zile. A bătut-o când l-a refuzat

În luna martie, a avut loc un caz asemănător. Un cetățean german, de 76 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu doi minori internați într-o casă de tip familial. În aceeași zi, a fost efectuată o percheziție la imobilul unde locuiește bărbatul în cauză, din orașul Lipova, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie, scrie Stiri pe surse.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală în formă continuată și viol în formă continuată, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si