Accident rutier, sâmbătă, pe autostrada Deva-Nădlac, cu trei autoturisme. Acesta a avut loc în localitatea Margina, județul Timiș. Acesta s-a produs la kilometrul 426. În urma impactului, o persoană a fost rănită și este evaluată medical. 

Citește și: Un motociclist a fost lovit mortal de un șofer de 70 de ani

Circulația în zonă este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfășurându-se printr-o parcare din zonă. 

Un motociclist a fost lovit mortal de un șofer de 70 de ani 

Un motociclist de 28 de ani a intrat în coliziune cu un șofer de 70 de ani, iar accidentul i-a fost fatal. Alte persoane sunt rănite.  

Accidentul a avut loc pe raza localității Magheru. „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Breznița-Ocol în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607 B,  nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc și a virat la stânga cu intenția de a efectua manevra de întoarcere intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate”, a precizat IPJ Mehedinți. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În urma coliziunii a rezultat decesul motociclistului.  

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter, pe raza localității Magheru.

Pentru acordarea primului-ajutor medical, la locul evenimentului au fost direcționate și două echipaje SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime. Din nefericire, la sosirea echipajelor, una dintre victime, un bărbat în vârstă de circa 25 de ani, nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, precizează ISU Mehedinți. Un tânăr de 25 de ani a fost și el transportat la spital. 

Citește și: Accident rutier cu trei autoturisme la Sânpaul, județul Mureș. Care este starea victimelor

Accident rutier cu trei autoturisme la Sânpaul, județul Mureș. Care este starea victimelor

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc la Sânpaul, județul Mureș, vineri. Cei de la ISU Mureș au intervenit.

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș  intervin în aceste momente cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, în localitatea Sânpaul pe E60, pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii incendiilor în urma producerii unui accident rutier.

Citește și:  Accident rutier la Șcheia, acolo unde un autoturism s-a răsturnat

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, fără victime încarcerate.

Conducătorul auto al unui autoturism este preluat de echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale. Circulația este blocată pe un sens de mers”, a precizat  ISU Mureş.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si