De Sfântul Ilie, una dintre cele mai importante sărbători ale verii, peste 127.000 de români își serbează onomastica. 110.000 dintre aceștia sunt bărbați, iar 15.000 sunt femei. Pe lângă tradițiile care trebuie respectate în această zi, nu lipsesc nici mesajele, urările și felicitările cu care îi poți surprinde pe cei dragi.  

Citește și: Calendar ortodox 20 iulie 2023: Sărbătoare mare! Cine a fost Sf. Ilie și ce tradiții este bine să respectăm în această zi?

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Iată, aşadar, numele care se serbează de Sfântul Ilie: Ilie, Iliuţă, Lică, Eliade, Ilieş, Iliuş, Ilinca, Liana, Lia, Iulia, Iliana, Ilinca, Iuliana, celor care le poți face ziua mai frumoasă prin mesaje originale. 

Mesaje Sfântul Ilie, 2023

„Cu ocazia zilei de Sfântul Ilie, îți transmis un călduros La mulți ani!, mulă sănătate, fericire și împlinire alături de cei dragi.” 

„Numele sfânt pe care îl porți să fie cel care să îți călăuzească pașii spre tot ce este bun și frumos. Să nu cunoști tristețea și amărăciunea, iar tu să rămâi o persoană la fel de puternică precum Sfântul Ilie, profetul lui Dumnezeu.” 

Citește și: Sf. Ilie 2023. Ce nu ai voie să faci pe 20 iulie?

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

„Ziua sfântă de azi să îți alunge toate supărările, să primești toată fericirea și iubirea de care ai nevoie și să fii deschis la toate lucrurile mărunte și frumoase care să îți bucure

viața. La mulți ani!!” 

„Cu ocazia onomasticii, îți doresc tot binele din lume, să fii mereu cu zâmbetul pe buze, iar sfântul pe care îl porți în nume să îți călăuzească pașii spre tot ce este bun și frumos! O viață de poveste să ai, nu doar azi, ci întotdeauna!” 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Sf. Ilie 2023: Ce trebuie să faci în această zi sfântă pentru a avea noroc?

„Necazurile vieții să te ocolească, iar sufletul să îți fie plin de soare și căldură, precum ziua pe care o sărbătorești în mijlocul verii. Sfântul Ilie să te protejeze la fiecare pas și să îți aducă cele mai frumoase împliniri!” 

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

„Fie ca Dumnezeu să îți decoreze fiecare zi din a ta viață cu zâmbete, iubire și pace, iar Sfântul Ilie să îți ofere din puterea Sa pentru a răzbi în toate obstacolele vieții. La mulți ani!!” 

Mesaje familie Sfântul Ilie, 2023

„Dragă mamă, de ziua numelui tău, îți doresc ca viața să îți fie precum o floare, lumea toată să îți fie bucurie, să fii înconjurată de iubirea celor din jur și să nu uiți că, mai presus de toate, iubirea mea te va însoți pretutindeni. La mulți ani!” 

„Dumnezeu mi-a dat un tată care să poarte numele Sfântului Ilie, iar tu ești reprezentarea puterii absolute pentru mine. Îți doresc o viață de poveste, iar momentele triste să nu îți umbrească niciodată zâmbetul și forța cu care să ai grijă de mine!” 

Citește și: Mesaje de Sf.Ilie 2023. Felicitări și urări superbe pentru sărbătoriții zilei. ,,De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani Ilie!”

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

„Știu că deja ai tot ce îți dorești, însă nu este niciodată prea mult atunci când cineva îți urează să fii sănătos. Acest lucru îți doresc și eu! Această zi minunată să te ferească de boală și de tot ce este rău. La mulți ani!” 

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulți și binecuvântați ani!” 

Arătați-le celor dragi că nu ați uitat de ei

„Azi nu este doar o simplă zi din săptămână, ci este ziua aleasă a Sfântului care ți-a fost dat să îți călăuzească pașii în viață. Bucuria și iubirea să te însoțească pretutindeni. La mulți ani!” 

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

„Strada vieții tale să fie luminată mai mult ca niciodată! Fericirea să nu îți lipsească de pe chip, iar iubirea să te aștepte la orice colț al vieții tale. Să te bucuri de întreaga familie, acesta fiind cel mai frumos și de prețuit cadou pe care îl ai.” 

„Viața să îți fie o poveste mereu cu final fericit, iar sfântul pe care îl porți în nume să îți aducă toate bucuriile de pe pământ. La mulți ani!“ 

Citește și: Sf.Ilie 2023. Ce nume se sărbătoresc în această zi de mare sărbătoare?

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Pentru a aduce un strop de bucurie în vieților celor dragi vouă, nu uitați să le transmiteți câteva gânduri prin care să le arătați acestora cât de importanți sunt pentru voi, fie că e vorba de un membru al familiei, prieten, profesor sau amic.  

Pe lângă mesaje, le puteți trimite doamnelor din viața voastră și un buchet de flori, în funcție de preferințele acestora, pentru a le demonstra cât de importante sunt în viața dumneavoastră. Florile de vară sunt un cadou perfect pentru o astfel de ocazie. 

La mulți ani de Sf. Ilie 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si