Evenimentul a avut loc pe strada București, localitatea Valea lui Traian, județul Constanța. Apelul la 112 anunța faptul că interiorul unei locuințe era cuprins de flăcări.

Pompierii au ajuns de urgență la locul incidentului și au pătruns în locuința cuprinsă de flăcări. În casă nu se aflau persoane la acel moment.

Mai multe animale se aflau în locuință

Din nefericire, mai multe animale de companie și păsări se aflau în interior: un iepuraș, un porc de guineaa, 11 papagali și o pisică.

Salvatorii le-au scos cât de repede au putut din acea clădire.

Citește și: Concluzia emoționantă a unor britanici după ce au salvat doi cățeluși: :Nu poți merge prea departe cu mașina în România fără să găsești câini abandonați”

Din cauza faptului că a fost intoxicată cu fum, felinei i s-a pus imediat o mască de oxigen.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii au salvat mai multe animale și păsări dintr-o locuință cuprinsă de flăcări. O pisică a primit oxigen, fiind intoxicată cu fum

Pompierii au salvat mai multe animale și păsări dintr-o locuință cuprinsă de flăcări. O pisică a primit oxigen, fiind intoxicată cu fum

Dormitorul casei, cu o suprafață de circa 15 mp a ars în urma incendiului.

O căţeluşă şi un pui de câine căzuţi într-un puţ, îngust şi foarte adânc au fost salvați

O căţeluşă şi un pui de câine  căzuţi într-un puţ îngust şi foarte adânc de pe un teren viran de lângă Ploiești au fost salvați vineri de către pompierii prahoveni.

Acțiunea de salvare a durat trei ore în cazul unuia dintre câini şi încă două pentru al doilea animal. Pompierii au anunțat că vor lua cățeii la detaşament până le găsesc stăpân. 

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit ISU Prahova, misiunea de salvare a avut loc pe un teren viran din apropierea localităţii Brazi, situată la periferia Ploieştiului.

Inițial, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-un puţ adânc de 22 de metri şi cu diametrul de doar 20 de cm.

După trei ore, animalul, o femelă, a fost adus la suprafaţă, la finalul unei misiuni pe care salvatorii au catalogat-o drept ,,una care părea imposibilă”. 

După salvarea căţeluşei, pompierii au constatat că în puţ se mai afla un pui de câine pe care, după alte două ore, l-au adus la suprafaţă. Salvatorii au anunțat că vor lua cu ei la sediul detașamentului cele două animale, unde le vor îngriji până le vor găsi stăpân.

Citește și: Un pui de căprioară a fost salvat de la înec de poliţiştii de frontieră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si