Untold este sold out! S-au vândut toate abonamentele și biletele disponibile pentru festival iar acum, cei care nu au reușit să cumpere, se pot înregistra pe o listă de așteptare pe site-ul oficial. Este un interes uriaș pentru ediția cu numărul 8 și asta datorită artiștilor care vor urca pe scenele festivalului.

Citește și: VIDEO- Electric Castle şi-a închis porţile după cinci zile de petrecere

Edy Cherejy, dir. comunicare Untold: „Eu zic că va fi ediția cu cei mai mulți participanți de până acum. Să nu uităm că avem în premieră pentru România Imagine Dragons, sunt atât de mult așteptați. E trupa care a avut cele mai multe concerte în 2022, în 2023 au un turneu mare.”

Imagine Dragons va concerta pe scena Untold

Imagine Dragons sunt vedetele evenimentului de anul acesta, care anunță, însă și alți artiști și DJ-ii de renume internațional. Cum pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, unitățile de cazare sunt și ele gata să îi primească pe festivalieri. În acest hotel, spre exemplu, tematica este chiar cea a festivalului, iar de săptămâna viitoare se va transform într-un tărâm magic. Rezervările camerelor s-au făcut cu multe luni în urmă.

Iuliana Pola, manager hotel: „Anul acesta conceptul hotelului tematic va fi cumva escaladat la un nivel european, astfel încât în interiorul festivalului, în cadrul hotelului vor avea parte și evenimente corporate pe inovare și digitalizare.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

10.000 de euro a plătit un client anul trecut pe apartamentul prezindențial în perioada Untold. A avut parte de un tratament regesc, dar la fel de bine primiți vor fi și cei care vor cheltui ceva mai puțin. În acest apartament se poate caza o familie, iar dotările sunt de ultima generație.

Camera va fi îmbrăcată în decoruri speciale care vor reda tematica Untold de anul acesta. Din living clienții vor putea urmări și concertele.

Și în restaurante se fac pregătiri pentru primirea oaspeților. Acest local cu specific japonez îi va primi atât pe festivalieri, cât și pe cei care nu participă la eveniment dar vor să ia o masă în oraș.

Alex Răcătu, sushi chef: „În perioada festivalului am pregătit un meniu nou pentru cei care vor veni la noi, cu ingrediente foarte bune.”

Festivalul începe pe data de 3 august și timp de 4 zile promite distracție pe tărâmul magic din Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si