După ce fanii s-au întristat când au aflat că nu mai sunt disponibile abonamente pentru acces general, acum primesc altă veste nu tocmai îmbucurătoare. Clujul a devenit mai scump decât obicei, iar chiriile au depășit așteptările.

La hotel, la pensiune, în apartamente sau garsoniere, toate la fel de scumpe

Cazarea pe perioada festivalului UNTOLD, între 3-6 august, dă bătaie de cap celor care își doresc să ajungă la festival.

La un simplu search pe google, pe platformele dedicate închirierilor de imobiliare, se poate observa cum prețul poate depăși suma 4000 de lei pentru 3 nopți, pentru o singură persoană, la hotel. Este important pentru doritorii de cazare pe perioada festivalului UNTOLD, să fie foarte atenți la detaliile anunțului, pentru a nu ajunge să fie cazați în cămine studențești sau în camere total opuse decât cele prezentate.

De exemplu, un hotel situat la 2,5 km de centrul orașului, în perioada 3-6 august, costă 7.450 de lei, pentru o singură persoană. Dace ne apropiem de centrul orașului, un hotel la 1,3 km, pentru aceeași perioadă, tot pentru o persoană, doritorii trebuie să scoată din buzunar suma de 13,621 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desigur, festivalierii pot găsi și cazări mai ieftine, cu media prețurilor între 3000-3500 de lei, pentru perioada UNTOLD, tot pentru o singură persoană.

Citește și: Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor! Omul de afaceri și-a plătit singur operația: „Ca să fie lucrurile foarte clare”

Proprietarii își părăsesc locuințele pentru a face bani

Festivalul UNOTLD este o afacere pentru proprietarii din zona Clujului. Aceștia sunt dispuși să își închirieze propriile locuințe pentru festivalieri, la prețuri foarte mari, ținând cont de dorința acestora de își găsi o cazare în condiții bune. Bineînțeles, prețul chiriilor crește cu cât este mai aproape de locul festivalului.

„În astfel de situații, câștigător iese cine se organizează din timp. Dar, într-o măsură sau alta, soluții de cazare vor exista în Cluj și împrejurimi, de la clujeni care își vor elibera apartamentele pentru un weekend, motivați de câștigul ce poate atinge sau chiar depăși 1.000 de euro”, a spus Daniel Crainic pentru sursa precizată anterior.

Apartamentele private, puse la dispoziție de proprietari costă mai puțin. Pentru un apartament cu 3 camere, poziționat la 400 m de centru, persoana respectivă trebuie să plătească 2,186 de lei, de persoană. 

Citește și: VIDEO- Iulia Sabbagh, vacanță de vis cu familia. Soția îndrăgitului prezentator Christian Sabbagh radiază de fericire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si