Celebra artistă se lupta cu depresia de ani buni și în repetate rânduri a mărturisit că încerca să rămână în viață doar pentru familie și fanii săi.

La 56 de ani, iubita cântăreață Sinead O'Connor a depus armele, după suferințe care păreau interminabile. Artista a încetat ieri să mai lupte. A fost găsită fără suflare în noua ei casă din Londra. Vestea cumplită vine la doar un an și jumătate după ce fiul cântăreței s-a sinucis la doar 17 ani, pierdere care a devastat o complet pe artistă.

În ultimul mesaj al vedetei de pe Twitter aceasta mărturisea prin ce chin sufletesc trece: ”De atunci trăiesc ca un strigoi el a fost dragostea a vieții mele, lumina sufletului meu. Era un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubitnecondiționat. Sunt pierdută fără el”. Sinead O'Connor a fost greu încercată întreaga viață încă din copilărie. Ccu o mamă abuzivă și o copilărie de coșmar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Sinéad O'Connor le-a oferit copiilor ei instrucțiuni foarte precise în cazul în care ea moare: ”Când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață"

Sinead O'Connor a recunoscut că se luptă cu depresia de mai bine de 15 ani, ba chiar că a încercat să și ia viața de opt ori într-un an. Deși era măcinată de depresie Sinead O'Connor era un adevărat talent, o voce uluitoare, o artistă desăvârșită.

În 1920, melodia Nothing Compares 2 U a fost single-ul Nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards. A scos în total a scos zece albume.

În ultimul material video postat artista, aceasta le spunea fanilor că lucrează la noi melodii.

În înregistrare O'Connor le arăta fanilor noua ei locuință în care abia se mutase. Aceste imagini sunt filmate cu doar câteva zile înainte de trecerea ei în neființă și deși încearcă să pară pozitivă și mărturisea și de data aceasta ce se află în sufletul ei. În momentul de față nu s a aflat cauza decesului cântăreței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si