Marea ieftinire a alimentelor de bază a început, după ce Guvernul a dat undă verde plafonării adaosului comercial pentru mai multe produse.

Citește și: O influenceriță vegană a murit, după ce s-a înfometat. Rusoaica promova o dietă pe bază de fructe exotice: „Părea deja epuizată”

Laptele cu 1,5% grăsime se numără printre produsele mai ieftine

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„De azi noapte a intrat în vigoare ordonanța care plafonează adaosul comercial la alimentele de bază la 20%. Cu alte cuvinte, de astăzi ar trebui să vedem la raft produse mai ieftine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În total, 14 alimente vor avea prețul redus. Printre alimentele de pe această listă se numără pâinea albă simplă de 300 de grame, zahărul și mălaiul la un kilogram, laptele cu 1,5% grăsime, uleiul de floarea soarelui la 1 litru, dar și unele fructe și legume proaspete.

Vă reamintesc că la retaileri și procesatori, adaosul comercial va fi de 20% și la distribuitori de 5%.

Rămâne de văzut dacă de astăzi toți comercianții vor pune în aplicare noile reguli.”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si