Kylian Mbappe  este mărul discordiei între Paris Saint-Germain și Real Madrid, iar șeicii sunt deciși să-l țină pe tușă pe căpitanul echipei Franței pentru "înțelegerea secretă" cu spaniolii.

Citește și: Președintele lui Real Madrid a răspuns la întrebarea despre Kylian Mbappe. "Sunt calm"

Se pare că PSG va reclama Real Madrid la forul suprem al fotbalului, FIFA, în legătură cu o potențială atragere ilegală a lui Kylian Mbappe la clubul din Spania.

Citește și: Chelsea vrea să dea trei jucători la schimb pentru Kylian Mbappe

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Clubul francez este convins că Mbappe și gigantul din La Liga, Real Madrid, au deja la un acord, talentatul jucător de 24 de ani urmând să primească un comision la semnare de 160 de milioane de euro dacă va ajunge pe Santiago Bernabeu.

Astfel de acorduri sunt, însă, interzise de FIFA, deoarece presupun ca un jucător să fie direct abordat de alt club înainte  să fie deschisă negocierea cu actualii săi angajatori.

kylian Mbappe, telenovela verii

Mbappe, telenovela verii

Răbdarea lui PSG începe să se epuizeze în cazul Mbappe

Răbdarea lui PSG începe să se epuizeze, publicația The Telegraph raportând că se pregătesc să-și ducă cazul la organul de conducere al fotbalului mondial.

Clubul Real Madrid ar urma să fie reclamat de PSG la FIFA pentru "înțelegerea secretă" cu Kylian Mbappe, informează sursa citată.

Un astfel de scenariu poate fi evitat, potrivit Goal.com. Real devine conștient că riscă să-l rateze pe Mbappé dacă nu face o mișcare înainte ca fereastra de oportunitate a anului

2023 să se închidă la 1 septembrie- și în condițiile în care Chelsea și Barcelona speră și ele să-l aducă pe francez din acest sezon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Mbappe a fost scos la vânzare cu un an înainte de expirarea contractului, după ce le-a spus șefilor PSG că nu are intenția să-și prelungească șederea la Paris mai mult decât trebuie.

Real Madrid și Liverpool au fost primele care s-au anunțat interesate de câștigătorul Cupei Mondiale din 2018. Kylian Mbappe a refuzat deja o mutare în Arabia Saudită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si