„A vrut să-l moare pe copil. E un monstru, un criminal!”.

Copil din județul Brașov, în stare gravă după ce a fost izbit de o mașină. Familia acuză șoferul că l-ar fi lovit intenționat

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum copilul de 7 ani așteaptă să treacă strada. După ce mașina trece de el, băiatul înaintează, însă, în acel moment, șoferul dă brusc cu spatele și îl lovește.

În momentul incidentului părinții erau în curte. Când și-a văzut copilul rănit, mama a intrat în stare de șoc.

„Am auzit o bubuitură dar, nu mi-am dat seama că o să se întâmple cu copilul meu ceva”.

Familia face acuzații grave și spune că bărbatul care este și rudă cu ei, l-ar fi călcat intenționat pe copil. Șoferul ar fi fost nervos că băiețelul i-a aruncat cu pietre în poartă de mai multe ori și din acest motiv ar fi recurs la gestul șocant chiar în ziua în care cel mic împlinea 7 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vecinii au fost cei care i-au acordat primul ajutor copilului până la sosirea ambulanței. La fața locului au ajuns și polițiștii care l-au dus pe șofer la audieri. Între timp, micuțul a ajuns la spital.
„A fost internat direct în Terapie Intensivă. În tratament, necazul e că e un traumatism toracic destul de urât cu contuzie pulmonară și asta nu ne permite să intrăm în operație când dorim noi”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să stabilească dacă șoferul l-a lovit intenționat cu mașina. Momentan, el este cercetat în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si