Meciul de rămas-bun al fundașului uruguayan Diego Godin s-a încheiat cu scene de violență rar întâlnită în competițiile sportive.

Citește și: Chelsea vrea să dea trei jucători la schimb pentru Kylian Mbappe

Echipa Velez Sarsfield a pierdut în fața adversarilor de la Huracan, declanșând un incident violent duminică, potrivit CNN.

Lucrurile au luat-o razna după ce unii dintre fanii clubului argentinian i-au atacat cu cruzime pe jucători, agresându-i cu pistolul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Când echipa argentiniană s-a întors în cantonamentul de pe Stadionul Villa Olimpica la câteva ore după meci, a primit vizita brutală a suporterilor clubului, în timp ce mașinile cu huligani i-au pândit pe unii dintre jucători.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj extrem de dur pentru Laurențiu Reghecampf: ”Dacă se ocupă de circuri, procese, mondenități și nu se concentrează pe fotbal, cariera lui se va încheia încet și sigur

„Am ajuns (la stadion) să ne luăm mașinile și să mergem acasă. Am ieșit și era întuneric când mașinile grupării „Barra Brava” au intrat peste noi. Probabil că au fost cinci sau șase”, a declarat  atacantul Gianluca Prestianni, luni, pentru ESPN.

"‘Coboară din mașină sau te împușc”

„M-au lovit de două ori în față în timp ce mă apucau de jachetă. Eram prea speriat și colegii mei nu voiau să meargă acasă în caz că erau urmăriți", a povestit fotbalistul.

„Chiar i-au spus unuia dintre ei: ‘Coboară din mașină sau te împușc de două ori în picior’”, a spus atacantul de 17 ani, adăugând că incidentul îl face să se regândească să rămână la club.

Citește și: Kylian Mbappe, mărul discordiei între PSG și Real Madrid. Clubul spaniol, reclamat la FIFA

Fostul fundaș al lui Boca Juniors Leonardo Jara a fost și el amenințat cu pistolul.

„Au traversat cu o mașină în fața mea, m-au blocat și mi-au cerut să ies din mașină, altfel mă vor împușca în picioare”, a spus el unui program local de radio.

Fotbaliștii unui club din Argentina au fost atacați cu pistoale de fanii supărați ai echipei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si