Angus Cloud și-a început cariera fiind recrutat de un agent de casting în timp ce se afla pe străzile din New York. Cloud n-a crezut la început că ce i se întâmplă e real, însă, a mers pe încredere: „Eram confuz și nu voiam să îi dau numărul meu de telefon. Am crezut că este o înșelătorie”, a declarat pentru GQ.

Cariera lui Angus Cloud, actorul din Euphoria care a decedat la 25 de ani

Colegii lui Cloud din Euphoria, dar și alte celebrități au postat mesaje emoționante despre pierderea actorului.

Citește și: VIDEO- Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani. Cântăreața și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni

Actorul a avut un succes răsunător în serialul Euphoria. Acesta avea o prezență stabilizatoare, chiar dacă Fezco era implicat în mai multe acțiuni dure în serial, scrie BBC.

El a explicat pentru GQ că și-a adaptat personajul pentru a părea mai autentic: „A trebuit să îl schimb puțin pentru a-l face să sune real, așa cum aș spune eu”.  

Citește și: Actorul de 66 de ani cu trei premii Oscar în palmares, de nerecunoscut după ani întregi de izolare. A fost surprins de paparazzi când încerca să rămână incognito în timp ce făcea cumpărături

Astfel, Cloud și-a construit personajul într-un mod unicat și a dezvăluit că Elordi, colegul său de platou, i-a spus că personajul Fez nu a fost destinat să apară în mai multe sezoane: „Cred că Jacob mi-a spus, el a zis: 'o, nu știai? Personajul tău... [imită o explozie]'" a spus el, "Nu știu, dar se pare că, pentru că m-au distribuit pe s tradă, cred că personajul Fezco nu a fost [destinat să rămână].
Nici măcar nu am văzut acel scenariu. Nimeni nu mi-a spus vreodată." 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Personajul lui Angus Cloud a fost complex și plin de contradicții. A fost cunoscut ca un dealer de droguri grijuliu, dar și un gangster blând, un protector și un ajutător. 

În scenele alături de Zendaya (Rue), personaj dependent de droguri, el a demonstrat legătura strânsă de prietenie dintre cei doi. Fezco dorea mereu să o protejeze de lumea rea, numind-o adesea „familie”.

Fez este considerat vocea conștiinței complexe a serialului, fiind un echilibru între un suflet blând și personajul amenințător, care dorea să se răzbune pe cei care meritau, precum Nate Jacobs. Într-o scenă din serial, Fez l-a atacat pe Nate, care a șantajat-o și chinuit-o pe Jules, prietena lui Rue.

Serialul a pus întrebarea: Ce se întâmplă atunci când "răufăcătorii" ar putea fi mai buni decât membrii "buni" ai societății? Și putem ierta acțiunile oamenilor atunci când înțelegem traumele din trecutul lor? Acestea au fost întrebări pe care Cloud le-a întrupat.

Scenele romantice dintre Fez (Angus Cloud) și Lexi (Maude Apatow), cele mai apreciate de fanii Euphoria

Relația ludică dintre Fezco și Lexi a stârnit bucuri fanilor serialului.

Scena în care cei doi au cântat împreună „Stand By Me” este considerată de fani „unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut vreodată".

În primul sezon Euphoria din 2019, Fez a fost prezentat ca o prezență fascinantă, pe când în cel de-al doilea din 2022, acesta a arătat de tot ce este capabil, mai ales în primul episod care s-a concentrat pe povestea originii lui Fez, crescând importanța personajului în serial.

Povestea prezentată în primul episod al sezonului 2 este oarecum paralelă cu cea din viața reală a lui Angus Cloud. În serial, micul Fez este lovit accidental cu o bară de metal în cap de bunica sa, care vindea droguri în tinerețe. În realitate, Cloud a suferit o leziune cerebrală din cauza unei lovituri în cap, la 14 ani.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit unui interviu acordat revistei Variety în 2022, Angus Cloud a explicat că, într-o noapte, în Oakland, a căzut într-un șanț de construcție: „M-am trezit la fundul șanțului 12 ore mai târziu. Eram blocat. Am reușit să ies după... nu știu cât timp. Am fost dus la spital unde mi-au tăiat capul, au pus niște șuruburi și o placă acolo unde mi-am fracturat craniul și m-au cusut din nou", a explicat el, adăugând că aceasta a avut efecte persistente asupra vorbirii sale, lucru probabil detectabil în accentul distinctiv al lui Fez. „[Este] probabil puțin mai încet", a spus el. „Și amestec începutul unui cuvânt cu sfârșitul următorului. Amestec două cuvinte împreună. Le combin”.

Citește și: VIDEO- Vești bune pentru cinefeli! „Aquaman”, o producție cu Jason Momoa în rolul principal, va avea premiera în România pe 21 decembrie

Chiar dacă personajul era considerat asemănător cu Cloud cel din viața reală, el a exprimat în mod justificat frustrarea că oamenii credeau că nu se poate schimba.

„Trebuie să fie atât de ușor! Ai voie să fii tu însuți", a spus el. „Am adus multe lucruri personajului. Puteți să credeți ce vreți. Nu are nimic de-a face cu mine”.

El a declarat tot pentru Variety că este nesigur de talentul său: „Nu știu să joc. Sunt în încăperi cu oameni care au jucat toată viața lor și mă întreb de ce sunt aici. Mă simt ca un impostor".

În afara serialului Euphoria, el a jucat în drama independentă North Hollywood (2021) și în thriller-ul recent The Line alături de John Malkovich, în timp ce avea mai multe filme în așteptare pentru lansare, inclusiv Freaky Tales, cu Pedro Pascal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si