Scene șocante au fost filmate pe străzile din Capitală! Un șofer de ride-sharing, care și-ar fi dat întâlnire în miez de noapte cu o minoră, l-a lovit cu mașina pe Justițiarul de Berceni care îl urmărea pentru a-l prinde în flagrant. Șoferul l-a plimbat pe capotă aproape doi kilometrii, apoi a coborât din autoturism și a sărit la bătaie. A fost reținut și este cercetat acum pentru tentativă de omor.

"Am nevoie urgent de ajutor că sunt pe mașina lui și nu oprește!"

Acestea sunt cuvintele cu care Justițiarul de Berceni, pe numele real Alexandru Constandachi, a început apelul efectuat la numărul de urgență 112.

Alexandru Constandachi urmărea un bărbat, posibil pedofil, care avea întâlnire cu o minoră de 14 ani. Bărbatul urmărit este un șofer de ride-sharing, iar în urmă cu o zi a avut-o drept clientă pe adolescentă. În timp ce efectuau cursa de ride-sharing, individul ar fi pipăit-o și nu ar fi lăsat-o să plece din mașină până când nu i-a obținut numărul de telefon.

Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească, doar că în locul minorei de 14 ani, individul l-a întâlnit pe Justițiarul de Berceni, moment în care s-a urcat în mașină și a fugit.

Justițiarul a încercat să îl oprească, însă a fost luat pe capotă.

"Eu sunt pe capota mașinii și el merge cu 60-70km/h!", a continuat către autorități, Justițiarul de Berceni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: O nuntă de câini a stârnic polemică în Indonezia. ”Regretăm foarte mult şi dorim să ne cerem scuze tuturor celor care iubesc cultura tradiţională javaneză şi tuturor indonezienilor”

Cursa groazei pentru o faptă bună

Justițiarul de Bercei a fost plimbat de capota individului pe o distanță de aproape doi kilometri. Bărbatul nu pare să se fi îngrijorat de starea Justițiarului, care conversa cu autoritățile în apelul la 112.

"A pornit mașina, efectiv a demarat spre mine. Nu am avut timp să fac mare lucru decât să mă prind de capota mașinii, să strig la el timp de 2km să oprească mașina! El încerca să facă viraje stânga-dreapta destul de bruște, să pună frână, ca să cad!", a declarat Alexandru Constandachi.

După cursa groazei de aproape 2 km, când a văzut că nu are sorți de izbândă, individul a oprit mașina și a coborât din autoturism pus pe scandal. Ajutat de poliție, prin telefon, Justițiarul de Berceni a reușit să-l imobilizeze

La fața locului au ajuns și autoritățile, care l-au reținut pe bărbat. Agresorul este cercetat penal pentru tentativă de omor.

Autoritățile au demarat, de asemenea, o anchetă bazată pe probele cu privire la minora de 14 ani. În prezent se fac cercetări pentru a afla dacă agresorul este vinovat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În urma atacului, bărbatul are mâna în ghips

În urma atacului, bărbatul are mâna în ghips

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În urma incidentului, Justițiarul de Berceni a rămas cu mâna în ghips.

Urmăriți jurnalul de știri Kanal D, diseară, de la ora 19:00, pentru mai multe detalii.

Citește și: Un român a făcut scandal la un Tribunal din Spania și a transmis totul în direct. Bărbatul a fost arestat și dus la secția de poliție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si