Acesta este momentul în care cei doi bărbați aflați pe scuter au lovit în mod intenționat mașina condusă de tânăra de 28 de ani. Speriată, femeia fără să știe ce o așteaptă, a intrat într-o benzinărie din apropiere pentru a evalua pagubele.

Jefuită în trafic de doi bărbați

Doar că indivizii ar fi avut un plan bine pus la punct inspirat parcă din filmele de mare succes.

Preț de câteva minute cei doi ar fi încercat să o țină de vorbă pe tânără iar în momentul în care aceasta vorbea la telefon au profitat de ocazie și au dat atacul.
Pentru a nu fi identificați, cei doi indivizi ar fi furat un număr de înmatriculare de la o mașină și l-ar fi montat pe scuterul cu care au dat lovitura.
În timp ce femeia completa constatarea amiabilă, într-un moment de neatenție, indivizii i-ar fi furat din mașină geanta plină cu bani iar mai apoi s-au făcut nevăzuți. Bărbații ar fi reușit să fugă cu 48 de mii de euro și cu 1.800 de lei banii pe care tânăra îi strânsese pentru a și cumpăra un apartament. Nimic însă nu i-ar fi dat de bănuit că cel care ar fi orchestrat întreaga operațiune ar fi fost chiar o persoană apropiată femeii, un tânăr în vârstă de 26 de ani.
Imediat, polițiștii au intrat pe fir și au efectuat mai multe percheziții.

Așa au descoperit oamenii legii că totul ar fi fost pus la cale chiar de bărbatul de 26 de ani.
„A fost depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alți doi bărbați față de care sunt efectuate demersuri în vederea depistării acestora. Individul a fost între timp arestat preventiv”, a transmis Poliția.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si