Dacă sunteți pe litoral și nu știți cum să vă mai petreceți timpul puteți opta pentru o ieșire în largul mării, cu iahtul. Cât ne costă o astfel de distracție aflați de la Dragoș Stefănescu, proprietarul unui iaht. 

Citește și: VIDEO- O tânără de 18 ani a fost ucisă pe litoral chiar de prietena ei. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Cât ne costă să închiriem pentru o zi un iaht

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Câți oameni poate găzdui această ambarcațiune luxoasă și cum ne putem trece petrece timpul pe mare?”

Dragoș Stefănescu, proprietarul unui iaht: „Barca are o capacitate de 10 persoane și o ieșire de o zi costă în jur de 1.000 de euro. Dacă e nevoie de ceva jucării sau alte accesorii, prețul poate varia. Dacă este nevoie pregătiri speciale, flori și baloane, prețul diferă. Sunt activități de apă cumva specifice: de la plimbări cu skijetul, cu banana, ski-nautic sau snorkeling.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Ne poți face o prezentare a iahtului?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dragoș Stefănescu, proprietarul unui iaht: „Barca aceasta are două dormitoare, un duș și o baie. Zona de bucătărie, care este cumva nefolosită pentru gătit, am folosit-o până acum doar pentru a servi masa și a spăla vasele.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Unde ne putem plimba și unde avem voie să ancorăm?”

Dragoș Stefănescu, proprietarul unui iaht: „Putem ancora aproape oriunde. Sunt câteva zone unde nu te poți apropia foarte mult, pentru că sunt zone turistice, unde oamenii înoată. Sunt câteva culoare unde te poți apropia de plajă. Mai sunt câteva zone protejate în dreptul orașului Vama Veche și Costinești, dar cumva problemele astea se rezolvă de la sine.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Putem ajunge în Bulgaria sau Grecia?”

Dragoș Stefănescu, proprietarul unui iaht:   „Da, se poate ajunge destul de ușor. Se poate ajunge relativ rapid la bulgari, un pic mai mult durează să ajungi la turci, în jur de 8 ore.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si