Teribilul incident s-a produs seara trecută în jurul orei 20.55, într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Copila locuia în zonă și ieșise afară la joacă cu ceilalți copii. Nimeni nu s-ar fi gândit că totul s-ar putea transforma într-o tragedie în doar câteva clipe.

Electrocutată la locul de joacă

Fetița de 11 ani s-a urcat pe gardul ce împrejmuiește locul de joacă și a pus mâna pe stâlpul de iluminat, moment în care s-a electrocutat și a căzut inconștientă la pământ.

Șocul electric a fost atât de puternic încât a doborât-o pe micuță moment în care, disperată, mama copilei a cerut ajutorul martorilor care au sunat de urgență la 112. Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Citește și: VIDEO- Aproape de tragedie: O fetiță de 10 ani s-a electrocutat într-un parc din București. Minora a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii de pe ambulanță au reușit să o stabilizeze pe fată și au transportat o la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Mama fetiței mărturisește că numai o minune a făcut ca fata ei să scape cu viață.

Angajații firmei de iluminat au oprit alimentarea cu energie electrică iar locul de joacă a fost închis. Vecinii însă sunt revoltați și spun că în urmă cu trei ani, în același loc, un alt copil a fost la un pas de tragedie.

Potrivit medicilor, starea copilei este stabilă. Ea se află în afara oricărui pericol însă va rămâne sub supraveghere câteva zile.

Parcul se află în grija primăriei Sectorului 6, însă nici până în momentul de față nu am primit o reacție cu privire la incident.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac verificări pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si