Celulita sau „pielea cu aspect de coajă de portocală” îngrijorează mai multe femei, indiferent de vârstă. Astfel, pentru a o trata trebuie să aflăm cauzele care au dus la formarea ei și să încercăm să ne schimbăm obiceiurile.

Ce este celulita?

Laura Chelu, specialist în practicarea masajului a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre celulită, despre cum o putem diminua cu ajutorul masajului cu bambus, dar și ce trebuie să mâncăm.

Citește și: Descoperă splendoarea verii la mare- Iată 3 motive pentru care merită să alegi marea în detrimentul muntelui vara aceasta!

”Celulita este o afecțiune degenerativă a pielii, des întâlnită în rândul femeilor, în special. Pleacă de la nivelul stratului profund, (hipodermul) al pielii, și prinde astfel și dermul. Celulita vine la pachet, printre altele, cu tulburări de cauze limfatice. Drept urmare, este normal să vrei să știi cum să scapi de celulită și cum să reduci celulita, iar această ”vindecare” se poate face în primul rând la nivel mental, și apoi, evident, la nivel fizic. Apare adesea pe coapse, șolduri și abdomen, iar acestea sunt insecuritățile cu care femeile se luptă”, a spus Laura Chelu.

Prețul unei ședințe de masaj cu bambus variază în funcție de salon, între 100 și 250 de lei.

Prețul unei ședințe de masaj cu bambus variază în funcție de salon, între 100 și 250 de lei.

[Sursa foto: Youtube]

”Femeilor nu le place aspectul lor fizic, și atunci, din planul mental se creează propria lor realitate, care se găsește în planul fizic cu denumirea de ”celulită”.

Așa că, sfatul meu pentru persoanele care au celulită, este să lucreze la nivelul de acceptare a propriului corp, mai apoi alimentație sănătoasă, sport și apă în cantități echilibrate. Masajul cu bambus este extrem de important, pentru că aici nu intervine doar ameliorarea aspectului celulitei, dar se creează și drenajul limfatic, și astfel se redau tonusul, dar și vitalitatea pielii. Prin masaj, în general, se creează un schimb de energie fantastic, așă că ceea ce mi se pare fascinant este încrederea și conectarea pe care clientul și maseurul este nevoie  să o simtă.
Alegeți-vă maseurul cu care să vă puteți conecta cu încredere, căci veți observa beneficiile nu doar la nivel 3D, dar și spiritual”, 
a mai adăugat specialistul în masaj.

Ce alimente trebuie să consumăm pentru a combate celulita?

Masajul poate da rezultate în condițiile în care și noi ne ajutăm corpul în acest proces.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Suferi de dureri de spate.: Iată care pot fi cauzele

”Vă ofer trei pași prin care masajul poate da rezultate: beți apă în funcție de greutatea corpului, alimentația este echilibrată, sănătoasă, faceți sport de minim trei ori pe săptămână, chiar și cu intervale de 30-40 de minute. Nu există un anumit număr de ședințe. Tot ce auziți la televizor  și pe rețelele de socializare este doar marketing. Trei ședințe nu pot face minuni dacă din partea dumneavoastră nu există dorința arzătoare de acceptare a felului în care arătați”, a explicat Laura Chelu.

Prețul unei ședințe de masaj cu bambus variază în funcție de salon, între 100 și 250 de lei.

Prețul unei ședințe de masaj cu bambus variază în funcție de salon, între 100 și 250 de lei.

[Sursa foto: Youtube]

Prețul unei ședințe de masaj cu bambus variază în funcție de salon, între 100 și 250 de lei.

”Fetele au nevoie să-și îmbrățișeze corpul exact așa cum este. Au nevoie doar de voință și iubire față de corpul lor, și acceptarea că el este perfect în acest moment pentru fiecare în parte. Ascultați-vă corpul în cea mai mare liniște, pentru că el nu urlă și nici nu țipă. El are nevoie doar de iubire. Întrebați-l de ce are nevoie și aflați ce lecție vrea să vă învețe. Conectați-vă cu corpul vostru și nu vă mai luptați contra voastră. După ce veți pune în practică toate acestea, vă promit că toate vor dispărea, și celulita, și obsesia de corpul fizic, și luptele interminabile și perfecțiunea care se întruchipează în mintea voastră”,  a precizat maseurul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Laura Chelu spune că apa este cea mai benefică în acest proces, și nu numai.

Laura Chelu spune că apa este cea mai benefică în acest proces, și nu numai.

Laura Chelu spune că apa este cea mai benefică în acest proces, și nu numai.

[Sursa foto: PixaBay]

”În primul rând apa. Apa este viață. Apa este un aliment incredibil, și consumată în cantități echilibrate, ea chiar vă poate ajuta să dați câteva kilograme jos. După care mai sunt bananele, scorțișoara, ghimbirul, lămâile. Însă faceți în așa fel încât să eliminați zahărul din alimentația dumnevoastră, și din ceea ce rămâne, echilibrați-vă mesele zilei cu dragoste pentru mâncare și iubire pentru voi”, a spus în cele din urmă Laura Chelu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si