Raluca Sevastru, corespodent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

O echipă de scadanfrii EOD cercetează zona, după ce s-a semnalat faptul că o altă mină ar pluti în zonă

„Explozia a avut loc lângă acest dig, în stațiunea Costinești, la aproximativ 100 de metri distanță de plajă și hoteluri. Mai mulți turiști au auzit o bubuitură puternică și au sunat la 112.

Am stat și noi de vorbă cu aceștia și ne-au spus că după explozie au sărit pietre în toate părțile și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Un singur turist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a acuzat dureri la o ureche din cauza bubuiturii puternice.

Militarii ISU și jandarmii au îngrădit zona pentru a face verificări. De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj CBRN care caută rămășițele obiectului suspect.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De altfel, există informații cum că în aceeași zonă ar mai fi o mină marină. Așadar, o echipă de scafandrii EOD au ajuns la fața locului și patrulează pe mare pentru a identifica și neutraliza dispozitivul exploziv. Operațiunea este destul de dificilă din cauza valurilor, care ating chiar și 2 metri.”, transmite Raluca Sevastru, corespodent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si