Pilotul companiei aeriene Latam a murit din cauza unui atac de cord, în timp ce se afla la comanda unui Boeing 787 care zbura din Miami spre Santiago de Chile, informează Rai News.

Citește și: FOTO/VIDEO- Momentul în care un pilot de avion a întors aeronava pentru a le oferi pasagerilor o vedere splendidă asupra aurorei boreale

Incidentul tragic i-a forțat pe cei doi copiloți să aterizeze de urgență pe aeroportul internațional Tocumen din Panama, unde paramedicii l-au declarat mort pe pilot.

Cum s-a petrecut tragedia de la înălțime

Pilotul a început să se simtă rău în timpul zborului și s-a prăbușit în baia avionului.

Potrivit site-ului 'Simple Flying', avionul a decolat luni seara de la Miami cu 271 de pasageri la bord, iar căpitanul s-a simțit rău după aproximativ trei ore de zbor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aeronava a aterizat de urgență în Panama.

Cine era pilotul decedat

„Suntem profund șocați de ceea ce s-a întâmplat și transmitem sincere condoleanțe familiei angajatului nostru”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

Pilotul care a murit după ce s-a simțit rău la bordul unui Boeing 787 Dreamliner Miami- Chile se numea Ivan Andaur și era în vârstă de 56 de ani.

Compania aeriană Latam a declarat într-un comunicat de presă că toate protocoalele de siguranță au fost adoptate în timpul zborului pentru a salva viața bărbatului.

Colegii pilotului spun că el avea o carieră de 25 de ani în care „s-a remarcat întotdeauna prin dăruire și profesionalism”.

„A fost o experiență îngrozitoare”, a declarat un pasager pentru ziarul La Nacion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si