Rugbistul Ștefan Stan a murit la doar 35 de ani. El a avut parte de ani de chin și a dus o luptă grea pentru a supraviețui.

Ştefan Stan a fost jucător la formaţiile sportive precum Rugby Club Griviţa, Rugby Club Olimpia Bucureşti și Sportul Studenţesc.

Un accident rutier i-a schimbat viața pentru totdeauna rugbistului Ștefan Stan

Totul a început în anul 2019, atunci când Ștefan Stan a fost implicat într-un accident rutier care avea să-i schimbe viața radical. 

Rugbistul Ștefan Stan s-a stins din viață. Sportivul a murit la doar 35 de ani

Rugbistul Ștefan Stan s-a stins din viață. Sportivul a murit la doar 35 de ani

[Sursa foto: Facebook Ștefan Stan]

Accidentul a fost unul deosebit de grav, iar pentru a-i stabiliza coloana vertebrală, medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical cu două plăci de-a lungul coloanei și cu șase șuruburi în vertebre, potrivit adevărul.ro

Viața lui Ștefan Stan a luat o turnură tristă după operație pentru că a rămas în scaun cu rotile și cu dureri greu de suportat.

Două dintre cele șase șuruburi folosite de medici pentru stabilizarea coloanei vertebrale au dus la apariția unei infecții puternice pe coloană și i-au erodat oasele sportivului. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Această situație nu a fost grea doar pentru sportiv, ci și pentru familia acestuia, care a fost nevoită să își vândă casa și toate bunurile pentru a-l ajuta pe Ștefan cu tratamentele.

Lacrimi de durere, după ce rugbistul Ștefan Stan a murit

Prietenii lui Ștefan Stan au anunțat că acesta a pierdut cel mai dificil meci. El a murit la vârsta de 35 de ani.

Rugbistul Ștefan Stan s-a stins din viață. Sportivul a murit la doar 35 de ani

Rugbistul Ștefan Stan s-a stins din viață. Sportivul a murit la doar 35 de ani

[Sursa foto: Facebook Ștefan Stan]

„Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietenul și colegul nostru, Ștefan Stan. Sincere condoleanțe, familia Olimpia ”, au scris prietenii săi pe Facebook. 

„Din păcate, meciul s-a terminat! Dumnezeu să te odihnească, Ștefan Stan”

„Dumnezeu să te ierte, frate!”, au comentat alți cunoscuți ai sportivului.

Federația Română de Rugby a postat un mesaj pe Facebook, după moartea rugbistului: „Federația Română de Rugby anunță cu tristețe și cu regret că fostul jucător Ștefan Stan a încetat din viață la vârsta de 35 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”

Ștefan Stan a început să joace rugby la juniorii clubului RC Grivița, iar în ultimul an de juniorat a evoluat pentru echipa Liceului Aurel Vlaicu.

La începutul senioratului a plecat în Germania, unde a jucat timp de trei ani la Stusta Munchen, după care a revenit în țară, pentru o scurtă perioadă, la Timișoara. S-a mutat în Spania pentru a evolua la Jaèn, ca apoi să se întoarcă la București unde a jucat timp de patru sezoane la Olimpia, după care, pentru perioade scurte de timp a jucat la Pantelimon și Dinamo, informează rugbyromania.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si