Asistenta și infirmiera aflate pe tură în noaptea fatidică nu au avut un răspuns la niciuna dintre întrebările în cascadă puse de jurnaliști. Cele două au venit la sediul IPJ, însoțite de avocată și mai bine de șase ore au dat explicații în fața anchetatorilor.

Doctorița care a îngrijit-o pe Alexandra în timpul sarcinii și care era acasă în noaptea tragediei. A fost și ea audiată, însă la maternitate, unde era de gardă.

În tot acest timp oamenii și-au strigat din nou revolta în stradă. Zeci de mașini au blocat parțial orașul.

"O indiferență totală și mă gândesc că puteam fi eu mama, sora sau oricine. La rândul meu sunt mamă și nu vreau să, nu vreau să trec prin ce a trecut fata"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Cred că multe persoane au trecut prin ce a trecut dânsa, dar au scăpat. Trebuie să mori ca să să facă dreptate"

Ulterior, protestatarii s-au oprit în fața maternității, unde au cerut demisia vinovaților de moartea Alexandrei. La un moment dat, în mulțime, a apărut și o doctoriță din spital, care în loc să discute cu oamenii, a avut o reacție revoltătoare. Furia mulțimii a simțit-o și medicul care era de gardă în noaptea tragediei.

Protestatarii au vandalizat cabinetul privat de consultații. Pe geamuri și pe ușă au fost scrise cuvintele "Nu am aer" și "Alexandra".

Astăzi, Ministrul Familiei, Natalia Intotero a mers la Botoșani, unde a declarat că vinovații de această tragedie trebuie să plătească nu doar cu pierderea locului de muncă.

Citește și: A șasea zi de proteste la Botoșani, "Nu am aer". Lumea vrea dreptate pentru Alexandra

"Trebuie să existe și sancțiuni drastice dacă acestea înseamnă nu doar pierderea locului de muncă, dacă acestea înseamnă chiar și pierderea libertății, trebuie mers până la capăt"

Între timp la conducerea spitalului a fost numită ca manager fosta șefă DSP Botoșani. Guvernul a acordat cincizeci de mii de lei pentru familia Alexandrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si