Campionatul European de Canotaj la Tineret (Under23), de la Krefeld, din Germania, a medaliat România cu aur. Atât echipa feminină, cât și echipa masculină au ieșit învingătoare, aducând aurul României.

Finala B a adus Românieii argintul

Finala B a adus Românieii argintul

[Sursa foto: Facebook- Federația Română de Canotaj]

Dublă victorie de aur pentru România

Campionatele Europene de Canotaj la Tineret (Under23) au fost câștigate de echipele de cârmaci feminin și cârmaci masculin, din România.

Prima medalie de aur a fost câștigată de barca de patru rame cu cârmaci feminin (BW4+), formată din Ana-Maria Matran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Suta şi Rucsandra Ioana Bucsa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea de-a doua medalie de aur a fost obținută de echipajul de patru rame cu cârmaci masculin (BM4+), compus din Gheorghe Morar, Eduard Angel Moldovan, Cristian-Vasile Nicoara, Andrei Hemen şi Maria-Antonia Iancu.

Citește și: Medalie pentru România la proba de 1000 de metri la CM de kaiak-canoe de la Duisburg. Încă o calificare la Jocurile Olimpice de la Paris

Poziții fruntașe pentru România în Finala B

Finala B a Campionatului European de Canotaj la Tineret (Under23), de la Hrenfeld, din Germania, a fost prilejul României de a ocupa și alte locuri fruntașe, alături de medalierea cu aur.

Atât echipa feminină, cât și echipa masculină au ieșit învingătoare, aducând aurul României.

Atât echipa feminină, cât și echipa masculină au ieșit învingătoare, aducând aurul României.

[Sursa foto: Facebook- Federația Română de Canotaj]

În Finala B a probei de simplu vâsle masculin (BM1x), din cadrul Campionatelor Europene de Canotaj la Tineret (Under23) de la Krefeld, Marius-Ionel Bodnar s-a clasat pe locul 3, ocupând astfel poziţia 9 în clasamentul general.

Citește și: Victorie pentru România! Sportivul român Cătălin Chirilă a câștigat medalia de aur la proba de 500 m la Kaiac Canoe, în Campionatele Mondiale

În aceeași finală, a concurat şi echipajul de dublu vâsle masculin (BM2x), compus din Costi-Daniel Neagoe şi Marian Stefan Dunca. Sportivii au încheiat cursa pe locul 4, astfel că ocupă poziţia 10 în clasamentul general.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si