În acest magazin din Capitală deja a venit Crăciunul. Unul câte unul, brazi de toate mărimile și culorile au fost montați și aranjați.

Crăciunul a venit deja în unele magazine din Capitală

Decorațiunile de iarnă și figurinele cu Moș Crăciun au fost și ele scoase din depozit. Totul trebuie aranjat astfel încât peisajul de poveste să prindă viață.
De treabă este și în spatele magazinului, unde figurinele cu reni, spiriduși și oameni de zăpadă sunt verificate și montate pas cu pas.

Citește și: VIDEO- Finisaje de lux pentru o baie de vis. Cu câteva combinații interesante de materiale din cermaică, baia va arată spectaculos

Vizitatorii centrului comercial sunt luați prin surprindere de peisaj, dar se bucură de atmosfera feerică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Este muncă multă, iar ca peisajul de poveste să fie perfect nu trebuie făcut totul în grabă. Așa că pregătirile au început chiar de la finalul lunii august.

Cei care se pregătesc din timp pentru sărbători reușesc să economisească sume frumoase. Prețurile decorațiunilor de iarnă sunt cu 25 la sută mai mici acum decât vor fi în luna noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si