Mohamed Al Fayed, a fost înmormântat după rugăciunile de vineri în urma unei slujbe la Moscheea Regent’s Park din Londra, potrivit Al Jazeera Egipt.

Vestea vine la o zi după aniversarea morții fiului său cel mare, Dodi, și a Prințesei Diana.

Citește și: Mama șefului Federației Spaniole de Fotbal amenință cu greva foamei până când „adevărul nu va ieși la suprafață”, după ce fiul ei a sărutat cu forța o jucătoare

Ziarul Al Shorouk a relatat că Ashraf Haider, un membru al familiei sale, a scris: „Bunicul soției mele, omul de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, a murit. Noi îi aparținem lui Dumnezeu și la El ne vom întoarce”.

Mohamed Al Fayed, unul dintre cei mai cunoscuți miliardari din toate timpurile

Al Fayed, fostul patron al clubului Fulham  

În anii 1990, Al Fayed era unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o listă impresionantă de afaceri și proprietăți pe numele său.

În calitate de proprietar al magazinului universal de lux Harrods și prin implicarea sa în organizații caritabile, a ajuns în aceleași cercuri ca și familia regală și prințesa Diana.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Puloverul prințesei Diana, „oaia neagră”, scos la licitație. La cât este estimată valoarea articolului vestimentar

Fiul său cel mare, Dodi, a fost prieten cu familia regală timp de aproximativ un deceniu înainte să se îndrăgostească de Diana în timpul unei vacanțe pe iaht în sudul Franței.

Cu toate acestea, li s-a refuzat posibilitatea de a-și petrece viața împreună, murind unul lângă altul într-un accident de mașină la Paris.

Mohamed Al Fayed, alături de prințesa Diana

Mohamed Al Fayed l-a adus pe Michael Jackson să țină un concert la Fulham

Miliardarul deținea celebrul hotel Ritz din Paris

În ultimele decenii, Al Fayed a vândut mai multe dintre afacerile sale. În 2010, a vândut Harrods în Qatar pentru 2,4 miliarde de dolari. Deși a spus că nu se va despărți niciodată de iubitul său magazin universal, a fost o dispută privind dividendele și fondurile de pensii care i-a arătat că era timpul să-și ia la revedere.

Trei ani mai târziu, în 2013, a vândut și clubul de fotbal Fulham miliardarului Shahid Khan, pentru 300 de milioane de dolari.

Însă, a rămas proprietarul celebrului hotel Ritz Paris, considerat de mulți drept cel mai frumos din lume, potrivit Mirror.

Mohamed Al Fayed

Mohamed Al Fayed, patronul hotelului Ritz din Paris


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si