Bărbatul în vârstă de 50 de ani este cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL. Acesta a decedat în urma accidentului de motocicletă de sâmbătă, din poligonul auto de la Ulmi.

Motocicleta s-a izbit fatal de zidul de beton al poligonului

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Colonelul ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, a decedat într-un accident de motocicletă.

Colonelul ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, a decedat într-un accident de motocicletă.

[Sursa foto: Facebook]

Acesta urma școala pentru obținerea permisului de conducere a motocicletelor. El a fost însoțit de instructor. Motocicleta pe care se afla s-a izbit de un zid de beton al poligonului, impactul fiind fatal.

,,Să nu intrăm în conspiraţii''

Domnul colonel în rezervă- Dumnezeu să-l ierte!- a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel. În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie ”, a afirmat duminică, răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr, potrivit news.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia. 

Citește și: Raed Arafat, despre exploziile de la Crevedia. ,,Echipajele de intervenţie au sosit în timp mult mai scurt decât s-a vehiculat”

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a menționat faptul că nu trebuie să se intre în conspirații pe acest subiect.

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la  o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a declarat Arafat. 

Acesta a adăugat că nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia.

Citește și: VIDEO- Zeci de stații GPL funcționează ilegal. Zeci de familii rămase pe drumuri după exploziile de la Crevedia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si