Acestea sunt imaginile care l-au făcut celebru pe fiul afaceristului Sever Mureșan. În aprilie 2021, Adrian Mureșan urcase băut la volanul mașinii sale, deși nu avea permis și a distrus 12 autoturisme parcate. După finalizarea anchetei, Curtea de Apel Brașov a decis ca tânărul de 33 de ani să stea 3 ani în închisoare.

Eu nu beau de fel, de șapte ani de zile nu beau, eu fac foarte mult sport, fac și alpinism și, într-adevăr, în ziua respectivă am consumar o sticlă de alcool într-un timp foarte, foarte scurt,

a declarat Adrien Stephane Mureșan.

Pentru că Mureșan Junior nu se afla în România la momentul publicării sentinței, autoritățile l-au dat în urmărire internațională. Dar bărbatul de 33 de ani spune că nu ar fi fugit din țară și că polițiștii români știu exact unde se află.

Că sunt fugit, că sunt dispărut, că sunt căutat în întreaga lume, astea sunt povești. De la început eu am comunicat către Curtea de Apel Brașov domiciliul meu din Sardinia, o carte de identitate din Italia, absolut toate documentele justificative, a declarat Adrien Stephane Mureșan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adrien Stephane Mureșan spune că și-a cumpărat casa din Sardinia anul trecut, cu mult timp înainte ca magistrații din Brașov să anunțe decizia de condamnare la închisoare. Tot peste hotare a aflat și despre mandatul de urmărire internațională emis de autoritățile române.

Citește și: A sunat la 112 pentru că se simțea rău, dar a sfârșit prin a ataca un echipaj medical. Un tânăr din Brașov a semănat teroare: „Am avut cioburi în gură și peste tot”

La patru zeile după ce am avut condamnarea, am primit mandat de arestare european, motiv pentru care m-am predat autorităților italiene, am făcut verificări timp de 24 de ore, 48 de ore maxim, iar apoi și procurorul și judecătorul au ordonat eliberarea mea pe loc pentru că nu există niciun fel de motiv să fiu reținut, a declarat Adrien Stephane Mureșan.

Așa că viața lui Mureșan Junior continuă fără interdicții în Italia.

Eu în continuare am câteva afaceri în România, dar în Italia sunt director comercial pe export la o societate de construcții. Eu n-am niciun fel de restricție să părăsesc teritoriul Italiei, deci nu se pune problema să nu pot părăsi teritoriul Italiei, a declarat Adrien Stephane Mureșan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Proprietarii celor 13 mașini distruse de Mureșan Junior ar fi primit bani pentru reparați din partea firmelor de asigurare.

Omul de afaceri spune că inclusiv el a oferit păgubiților compensații financiare pentru daunele produse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si