Copilul a stat trei săptămâni în spital, în comă, după ce mama acestuia l-a aruncat de la etajul unui hotel din Botoșani. Acesta a ieșit din comă chiar de ziua lui, potrivit Antena3CNN.

Copilul de trei ani, aruncat de la etaj în Botoșani și-a revenit

Medicii au observat că băiețelul răspunde la stimuli și a început să plângă.

Citește și: Copilul de 3 ani aruncat de la etaj de mama lui dă primele semne că începe să-și revină: ”Răspunde la stimuli, plânge”

Potrivit cadrelor medicale, starea copilului este în continuare extrem de gravă, însă, șanse ca acesta să-și revină complet sunt mari.

De asemenea, copilul va fi supus în continuare mai multor investigații medicale și i se va face un plan de recuperare neurologică.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit sursei anterioare, tatăl băiatului este fericit și spune că va face tot ce este posibil pentru a-i oferi o viață normală.

Mama copilului este în continuare în arest preventiv, iar expertizele psihiatrice au arătat că aceasta avea discernământ când aceasta a recurs la gestul extrem.

O mamă și-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoșani și a amenințat că se sinucide: „Nu am vrut să le fac rău”

Tragedie imensă în Botoșani. O mamă și-a aruncat fii de la geamul unui hotel și apoi a amenințat că se sinucide. Negociatorii au dus o luptă de două ore pentru a o convinge să coboare de pe acoperiș. Cum s-a petrecut totul.

Citește și: VIDEO- Femeie din județul Botoșani, găsită împușcată în gât. Victima ar fi fost împușcată accidental chiar de soț

O mamă și-a aruncat copiii în vârstă de 2 și 3 ani pe geamul unui hotel din Botoșani. Fiul cel mic a murit pe loc, iar fratele său a ajuns la spital în stare critică. Totul s-a întâmplat la miezul nopții de duminică spre luni.

În aceste momente, băiatul de 3 ani, Gabriel, este în stare foarte gravă și se află în comă profundă. Medicii sunt rezervați. Cadrele medicale au decis ulterior transferul micuțului la un spital din Iași.

În tot acest timp, tatăl copiilor a fost la București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si