Un bărbat s-a îmbogățit miraculos după ce a câștigat 2,4 milioane de dolari. El a cumpărat un tablou de doar 4 dolari de la un târg de vechituri, iar după ce a aflat ce secret ascundea acesta, viața lui s-a schimbat radical.

În general, la târgurile de vechituri oamenii găsesc o varietate de chilipiruri din care nici nu-și pot imagina câți bani ar putea obține pe ele. Totuși, puțin probabil ca un alt om să-l „învingă” pe acest bărbat care s-a îmbogățit peste noapte.

Citește și: Bucuria și tristețea unei mame din Maroc: fiica ei de 10 ani a fost scoasă de sub dărâmături, dar băiatul său nu a supraviețuit

Cum a ajuns bărbatul să devină milionar în dolari

Bărbatul a cumpărat un tablou despre care, inițial, nici măcar nu a fost atât de interesat. El nu era interesat de ilustrație în sine, ci de rama tabloului.

Atunci când a ajuns acasă de la târg, el a decis să renunțe la pictură, care era pe alocuri ruptă, pentru a putea folosi rama pentru ceva „mult mai frumos”. Totuși, chiar atunci, el a făcut o descoperire inedită.

El a descoperit o hârtie pliată și ascunsă chiar în ramă, în spatele tabloului propriu-zis. A fost într-adevăr uimit atunci când a descoperit ce se afla de fapt în hârtia „mototolită”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat a devenit milionar după ce a cumpărat o pictură de la un târg de vechituri cu doar 4 dolari: „De departe cel mai mare preț pentru o astfel de descoperire”

Declarația de Independență a Americii

[Sursa foto: Getty/Douglas Sacha]

Bărbatul tocmai găsise Declarația de Independență a Americii. Ei bine, nu era tocmai documentul original pe care Părinții Fondatori ai Statelor Unite ale Americii îl semnaseră, ci una dintre copiile declarației făcute la 4 iulie 1776.

Potrivit New York Times, doar 24 de exemplare ale Declarației de Independență au supraviețuit, iar majoritatea celor care au rămas sunt păstrate în siguranță în muzee.

O altă Declarație de Independență a fost vândută pentru o jumătate de milion de dolari în 1990

Bărbatul și-a dat seama că ținea în mâini o prețioasă bucată de istorie autentică și a arătat descoperirea sa la o licitație Sotheby's.

Un bărbat a devenit milionar după ce a cumpărat o pictură de la un târg de vechituri cu doar 4 dolari: „De departe cel mai mare preț pentru o astfel de descoperire”

Declarația de Independență a Americii

[Sursa foto: Getty/Douglas Sacha]

La licitație s-a vândut, în trecut, o altă copie a Declarației de Independență în anul 1990 pentru suma de 1.595.000 de dolari, însă descoperirea bărbatului la târgul de vechituri a fost mult mai valoroasă.

Astfel, după ce și-a achiziționat de la târgul de vechituri un tablou care costa 4 dolari, iar pictura nu i-a plăcut, el dorindu-și doar rama tabloului, acesta s-a ales cu 2,4 milioane de dolari într-un final.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Vara nu pleacă din România. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Casa de licitații a spus că a fost „de departe cel mai mare preț pentru o astfel de descoperire”, aceasta fiind cumpărată de Donald J. Scheer, președintele unei firme de investiții în arte din Atlanta, Georgia.

Cumpărătorul a spus: „Cred că acesta este un document viu și cuvintele sunt la fel de vii astăzi”, a spus Donald Scheer, potrivit UNILAD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si