UPDATE: Conducătoarea auto a fost testată pentru alcool, iar rezultatul a fost zero. De asemenea, acesteia i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Victimele accidentului sunt o fetiță în vârstă de 10 ani, bunica și mătușa fetei. Din nefericire micuța a rămas prinsă sub mașină. Potrivit autorităților, echipajele medicale au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Copila a fost preluată cu elicopterul SMURD

Micuța a fost resuscitată și intubată după ce a fost scoasă de sub mașină, iar în acest moment este preluată de elicopterul SMURD trimis de la Jibou pentru a fi dusă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Bunica și mătușa copilei au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Șoferul urmează să fie testat de polițiști. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si