Vlad Petrișor, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Procurorii au descoperit sume de bani importante, care nu puteau fi justificate

„În total, 9 cadre medicale au ajuns ieri la audieri, după ce agenții DGA și procurorii au descins în locuințele și cabinetele lor. Cristian Paleru și Cornel Petreanu, doi dintre cei mai cunoscuți medici în chirurgie toracică, au fost reținuți.

La fel s-a întâmplat și cu doi medici rezidenți din Spitalul Marius Nasta. În cazul a trei anesteziști și un alt medic specialist, procurorii au solicitat control judiciar, însă cu toții sunt acuzați că ar fi încasat șpăgi uriașe de la cei care le călcau pragul.

La percheziții au fost descoperite sume de bani importante, care nu puteau fi justificate. Medicii reținuți urmează să fie prezentați astăzi în fața judecătorilor și rămâne de văzut dacă se vor alege cu o măsură preventivă pentru următoarele 30 de zile sau nu.” , transmite Vlad Petrișor, reporter Kanal D.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si