În jurul orei 7.00 dimineața, în această dimineață, un apel de urgență a fost înregistrat la numărul 112.

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV- Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

Echipa de pompieri s-a deplasat la un apartament dintr-un bloc de pe strada Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca, unde au găsit trei persoane conștiente și cooperante, dar aveau probleme de sănătate, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Medicii au intervenit de urgență. 3 persoane s-au intoxicat cu insecticid în Cluj-Napoca

Conform declarațiilor pompierilor, cei trei locatari au solicitat asistență medicală, afirmând că au suferit o intoxicație cu insecticid. Persoanele în cauză sunt un bărbat și două femei, una având 60 de ani, iar cealaltă 80 de ani, și ambele suferă de afecțiuni cronice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, ar fi fost prins în flagrant de DNA cu o mită de 1,2 milioane lei. Reacția lui Marcel Ciolacu

Aceștia au fost transportați la spital pentru efectuarea investigațiilor necesare.

”Cei trei, respectiv un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, cu afecţiuni cronice, prezentau stare de rău. Echipajele SMURD şi SAJ le-au acordat primul ajutor calificat şi le-au transportat la spital pentru investigaţii de specialitate”, au transmis reprezentanţii ISU.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a fost suspendat la peste 300 de metri înălțime deasupra solului și a participat la „cea mai înfiorătoare cursă de pe Pământ”: „Este mai rău decât orice montagne russe”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si