Ce ai făcut cu acest autoturism? Te-ai deplasat cu el spre Ploiești?

Poți să ne explici cum ai procedat? Cu vorbele tale?

Ai sustras întâi cheia! Și ai lovit, ai călcat persoana vătămată pe picioare?

Adus la reconstituire, individul, care își spune Stăpânul Lumii, nu a scos niciun cuvânt în fața polițiștilor.

"Eu, Stăpânul Lumii, respect legea"

Cuvinte nu vrei să folosesți? Putem să comunicăm verbal? Nu prin gesturi? Putem să facem treaba asta? Nu putem.

Doar a arătat cu degetul locul în care a găsit autoturismul parcat. Ieri, în parcarea unui mall din Capitală, a acostat o șoferiță, căreia i-a smuls cheia de la mașină și apoi a lovit-o. Astăzi, când a fost întrebat cum s-a petrecut totul, doar a dat din cap.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A gonit cu mașina furată câțiva metri, iar la ieșirea din parcarea centrului comercial a coborât și a smuls plăcuțele de înmatriculare. Apoi a fugit din nou.

Mai bine de 30 de kilometri a parcurs cu mașina furată până să fie oprit de polițiști. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă cu pistolul în dreptul cauciucurilor și să îi spargă geamul pentru a-l putea da jos și imobiliza.



- Eu, Stăpânul Lumii, respect legea.

- De ce ai fugit? De ce ne-ai pus în pericol?

Citește și: VIDEO- Focuri de armă după „Stăpânul lumii”, care, în final, a fost prins de poițiști

Bărbatul a fost reținut seara trecută 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar astăzi, după reconstituri, a fost dus din nou la audieri. Nu era la prima abatere. Individul tocmai era cercetat și pentru infracțiunea de violare a sediului profesional.

Persoana cercetată are calitatea de inculpat și Într-o altă cauză penală unde este cercetată sub puterea controlului judiciar.

A fost testat cu aparatele drug test și alcool test, rezultatele fiind negative.

În cele din urmă, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților care au decis că va sta cel puțin 30 de zile în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si