219 câini, de diferite mărimi și de diferite rase s-au strâns, cu mic cu mare la un film în Los Angeles. Ați auzit bine! Patrupedele și stăpânii lor și-au propus să doboare Recordul Mondial la categoria „cei mai mulți câini adunați la film” și au reușit. Cu toții au fost nerăbdători să vizioneze, în premieră, unul dintre cele mai așteptate filme ale momentului „Patrula cățelușilor- filmul cel mare”.

Citește și: VIDEO- Cățeii din rasa Corgi s-au adunat în fața Palatului Buckingham pentru a-i aduce un tribut Reginei Elisabeta a II-a

Sam Carrell, stăpân cățel: „Așteptăm să înceapă filmul. Cu toții sunt foarte încântați să vadă filmul și sunt convinsă că recordul va fi doborât.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce au trecut printr-un control de rutină, cinefili cu patru lăbuțe s-au răsfățat pe covorul roșu mai ceva ca vedetele de la Hollywood. Au avut parte de ședințe foto, recompense delicioase și activități din cele mai diverse.

Totul, în aer liber, pentru ca blănoșii să beneficieze de tot confortul.

Jennifer Lunch, vicepreședinte companie cinematografică: „Am venit cu acest concpet incredibil de promovare a filmului „Patrula cățelușilor: filmul cel mare”, încercăm să doborâm recordul absolut din Cartes Recordurilor pentru „cel mai mare număr de căței care participă la o proiecție de film”. Muncim de ceva timp la acest concept, iar iubitorii de animale au reacționat foarte bine la propunerea noastră.”

Pelicula „Patrula cățelușilor: filmul cel mare” spune povestea lui Skye, o cățelușă care nu se simte apreciată în gașca ei de prieteni. Ocazia de a demonstra ceea ce poate vine odată cu apariția unui meteorit magic, care îi oferă superputeri.

Filmul „Patrula cățelușilor: filmul cel mare” va avea premiera în România la finalul acestei săptămâni

În timp ce în Los Angeles s-a atins un nou record mondial la categoria c„ei mai mulți căței veniți la proiecția unui film”, în țara noastră, premiera cinematografică a producției hollywoodiene va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si