Un bărbat din Voluntari a murit, în cursul serii de marți, după ce a căzut de la etaj. Pompierii au intervenit la fața locului pentru că din apartamentul acestuia ieșea fum.

Clădirea a fost evacuată. Din primele informații, un bărbat ar fi alertat poliția, marți, anunțând că unul dintre vecinii lui s-a aruncat de la etaj și că din apartamentul victimei din Voluntari iese fum.

Citește și: Doi bărbați au fost răniți după un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe, în Tulcea. O persoană este dispărută

Un bărbat din Voluntari a murit după ce s-a aruncat de la etaj. El și-ar fi incendiat locuința cu puțin timp înainte

Un bărbat din Voluntari a murit după ce s-a aruncat de la etaj. El și-ar fi incendiat locuința cu puțin timp înainte

[Sursa foto: Antena 3]

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Voluntari

La fața locului s-au deplasat autoritățile orașului Voluntari, care au efectuat activități din competență. Au fost luate măsuri pentru evacuarea imobilului. 

La locul incidentului a sosit și un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare victimei. În cele din urmă, medicii au declarat decesul victimei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 20:36, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, vecinul său s-a precipitat de la etaj și din apartament iese fum.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea activităților din competență context în care au luat măsuri pentru evacuarea imobilului.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare victimei. Ulterior, echipajul medical a declarat decesul bărbatului respectiv.

Pompierii militari prezenți la fața locului, acționează la acest moment conform atribuțiilor.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", potrivit IPJ Ilfov.

Citește și: Alertă dispariție! Stan Vlad-Gabriel a plecat la școală și nu s-a întors acasă. Persoanele care îl văd sunt rugate să sune la 112

Bărbatul și-ar fi dat foc la apartament cu puțin timp înainte

Potrivit surselor Gândul, bărbatul care s-a aruncat de la etaj și-ar fi dat foc la apartament, iar apoi ar fi decis să se arunce.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care au avut loc evenimentele.

Bărbatul avea în jur de 55 de ani și locuia singur în apartament. Vecinii săi au mărturisit că el se comporta ciudat în ultima vreme, iar unii oameni cred că victima făcea parte dintr-o sectă. Ei susțin că făcea „incantații” în casă, potrivit Observator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si