Puțin după ora 21:00, un fum gros a cuprins camera tehnică a Spitalului de Copiii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Peste 50 de militari și mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului.

Citește și: UPDATE- Un bărbat din Voluntari a murit după ce s-a aruncat de la etaj. El și-ar fi incendiat locuința cu puțin timp înainte

„Am auzit alarma aceea mare într dintr-o dată și m-am speriat.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ce v-au spus? A sunat alarma și ne-au spus că e incendiu și să ieșim rapid afară cu copiii.”

Ovidiu Adam, director Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” Timișoara: „Pentru o degajare de fum de la un compresor de aer medical din demisol, a fost o scurgere de ulei care a curs pe motor, a fumegat. Copiii sunt în siguranță.”

Două ambulanțe SMURD au fost trimise la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara 

Pompierii au răcit elementele care degajau fum în încăperea tehnică și au trecut la ventilarea spațiilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„S-au deplasat la fața locului 1 ofițer și 45 de subofițeri, precum și 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări pentru lucru înălțime, 2 ambulanțe SMURD, 3 ambulanțe SAJ și 2 autospeciale pentru prima intervenție.”

În jurul orei 22:15, pompierii s-au retras, iar circulația în zonă a revenit la normal. Toți pacienții s-au întors în saloane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si