Un elev de la Școala Radu Șerban din comuna Sălătrucu, județul Argeș ar fi fost dus la spital în urma unei lovituri din partea profesoarei sale de istorie. Totul ar fi pornit de la faptul că băiatul nu stătea liniștit în bancă, iar la un moment dar i-a căzut și un pix. Nervoasă, profesoara l-ar fi lovit pe copil, în cele din urmă el căzând din bancă, potrivit Educație prin lectură.

Conducerea școlii nu a dorit să comenteze incidentul

Fapta ar fi fost povestită chiar de colegii băiatului. 

Citește și: Învățătoare bătută de mama vitregă a unui copil din județul Satu-Mare

Ulterior incidentului șocant, s-a cerut ajutor la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

Ulterior incidentului șocant, s-a cerut ajutor la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

[Sursa foto: ziarulprofit.ro]

ISG Argeș, conducerea școlii și nici Primăria Sălătrucu nu au dorit să comenteze cele întâmplate decât după o cercetare amănunțită, precizează ziarulprofit.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mulți părinți însă au declarat pentru sursa menționată că profesoara ar mai fi apelat în trecut la bătaie și nu ar suporta copiii de etnie rromă.

Cadru didactic bătut de mama unui copil

Un alt incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare. Acolo, mama vitregă a unui elev ar fi venit chiar în incinta unității de învățământ unde i-ar fi aplicat pumni și palme cadrului didactic în vârstă de 60 de ani, conform   PresaSM.  Totul s-ar fi întâmplat după ce copilul ar fi fost chiar el bătut de învățătoare. 

Citește și: Și-a înscenat răpirea pentru a petrece o noapte de neuitat cu amanta. Planul unui australian a fost dat peste cap după ce soția sa a sunat la poliție ca să anunțe dispariția

Mama vitregă a unui elev ar fi venit chiar în incinta unității de învățământ unde i-ar fi aplicat pumni și palme cadrului didactic în vârstă de 60 de ani.

Mama vitregă a unui elev ar fi venit chiar în incinta unității de învățământ unde i-ar fi aplicat pumni și palme cadrului didactic în vârstă de 60 de ani.

[Sursa foto: PixaBay]

Așadar, acesta ar fi pus mâna pe telefon și ar fi înștiințat-o pe mamă de cele întâmplate. Acest fapt nu a fost încă confirmat de nimeni din școală. Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, femeia nervoasă a trecut la fapte și a luat-o la rost pe învățătoare.

Cadrul didactic a depus plângere penală împotriva femeii, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si