Gest uluitor din partea unei tinere din Arad. Femeia a facut un anunț surpriză într-un mod mai surprinzător. Tânără, aflată în primele luni de sarcină, i-a dat partenerului ei vestea cea mare într-un stil nonconformist: a mers în parcarea unui supermarket, unde acesta își lasese mașină și a făcut anunțul chiar pe automobil. Tânără i-a umplut mașină bărbatului cu ketchup și maioneză, iar lângă desen i-a lăsat un bilet de mână în care îl anunța că urmează să devina tătic.

Citește și: VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”

Tânăra a fost văzută de camerele de supravghere ale magazinului, în timp ce pregătea surpriza 

Femeia a fost surprinsă de camerele de supravghere ale magazinului, în timp ce pregătea surpriza. Nu se știe, încă, dacă cei doi sunt într-o relație și tânără a vrut doar să îl uimească pe bărbat sau dacă este vorba de o răzbunare. Cert este că până la acest momet, viitorul tătic nu a depus nicio plângere la poliție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si