Mii de decorațiuni, ghirlande luminoase, figurine cu oameni de zăpadă, moș crăciun sau reni îi întâmpină pe cei care vizitează acest centru comercial de lângă Capitală. Oamenii rămân mască în fața peisajului de sărbătoare... mai ales că afară încă sunt temperaturi de vară.

Au apărut decorațiunile de Crăciun pe rafturile magazinelor

Oferta bogată de la raft îi face pe oameni să bifeze deja de pe listă decorațiunile și cadourile pentru Crăciun.

Acest magazin are peste 3 mii de produse, cu prețuri care pornesc de la 10 lei și pot ajunge chiar la 20 de mii de lei pentru figurinele de peste 2 metri.

„Prețurile sunt în octombrie până la jumătatea lui noiembrie mai mici cu 25%, până în 25%”, spun reprezentanții unui magazin.

Citește și: VIDEO- Primul oraș care se pregătește de Crăciun. Oamenii sunt împărțiți în două tabere

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu este singurul magazin care a intrat deja în atmosfera de Crăciun. Și acest retailer a pus deja la raft globulețe, statuete, lumânări și alte ornamente specifice sezonului de iarnă.

Magazinele de jucării sunt și ele pregătite pentru cei care nu vor să lase pe ultima sută de metri achiziția cadourilor.

Seturile cu tematică de Crăciun, dar și mult iubitele calendare advent sunt deja disponibile în magazine.

Românii cheltuie în medie 900 de lei pentru cadourile și decorațiunile de Crăciun. Specialiștii ne recomandă să începem din timp cumpărăturile ca să nu ne golim prea mult portofelul în luna decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si