Cu ochii în lacrimi şi împietriți de durere, familia și prietenii lui Sebi Olariu, tânărul accidentat mortal de Vlad Pascu, s-au întors la locul tragediei. Acolo au ridicat o piatra funerară în numele băiatului care a pierit nevinovat. Tatăl lui Sebi mărturisește că le e greu să își revină din șoc.

Soția mea nu este bine, a venit aici și a trăit exact momentul și-mi tot îmi spune să mergem să-l căutam că Sebi este aici și ca să-l luăm acasă.

Sper ca băiatul meu să fie ultimul care moare din cauza drogațilo r, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi.

Familia Pascu trimisă în judecată 

Cu siguranță, este cea mai mare durere pe care poate s-o trăiască un om în viața lui. Dacă despre un copil fără părinți îi spunem că este orfan, dacă despre un soț spunem că este văduv, un părinte care-și îngroapă copilul nu poate să primească un termen, a declarat Dragoș Buzea, preot Mangalia.

Expertiza tehnică a arătat că Vlad Pascu conducea cu 102 kilometri pe oră. După ce a lovit în plin grupul de tineri și i-a ucis pe Roberta și Sebi, spun anchetatorii, Vlad Pascu a oprit câteva secunde și s-a uitat în spate, ca să vadă dacă erau și alte mașini pe șosea. Apoi a fugit de la locul accidentului. Familia și rudele lui Sebastian speră ca se va face dreptate în acest caz.

De altfel, și dovezile video demonstrează faptul că tinerii loviți mergeau în afara carosabilului.

Eu sper să-și primească pedeapsa maxima, cât o fi, pentru că nu poți merge pe-aici, mai ales cum e drumul, și-așa, să vii cu viteza asta, să faci așa ceva, a declarat un prieten de familie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autorul accidentului și mama sa se află în arest preventiv, iar Mihai Pascu este cercetat sub control judiciar. Întreaga familie Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, fiecare pentru altă infracțiune: Vlad Pascu pentru deținere și trafic de droguri, Miruna Pascu pentru că a încercat să ii șantajeze pe martorii din dosar, iar Mihai Pascu pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, declarații despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi. Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si