Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Subiectul principal: consumul de droguri în rândul elevilor și tinerilor

„În aceste momente are loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Este o ședință extrem de importantă, iar pe ordinea de zi a fost semnalată problema consumului de droguri, în special, în școli. Este prima dată când această problemă este discutată în CSAT.

De altfel, vă reamintesc faptul că în urmă cu aproximativ o lună, inclusiv președintele Klaus Iohannis a precizat că această problemă este una de securitate națională. Nu a fost singurul care a făcut astfel de declarații. Și premierul a vorbit despre acest lucru, inclusiv Ministrul Justiției. La ședința de astăzi participă președintele țării, șefii serviciilor secrete, premierul, dar și miniștrii de resort.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, în ședința CSAT se va discuta și despre războiul de la granița noastră, care rămâne o temă de actualitate în contextul în care se vorbește despre securitatea la nivelul Mării Negre, după ce mai multe rămășițe de drone au ajuns pe teritoriul țării noastre.”

, transmite  Diana Buzea, reporter Kanal D.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si