Anamaria Prodan a fost surprinsă de noul său iubit, după ce acesta a plătit o sumă fabuloasă pentru a-i pune chipul pe cea mai înaltă clădire din lume. Pentru un asemenea gest, bărbatul ar fi cheltuit 100.000 de euro.

Ce afaceri are Anamaria Prodan în Dubai?

Impresara FIFA, în vârstă de 50 de ani a făcut public videoclipul pe contul său de Instagram, acolo unde a folosit hashtag-ul ”Eu sunt Anamaria Prodan”.

Anamaria Prodan s-ar fi stabilit pentru o perioadă mai lungă de timp în Dubai, acolo unde se ocupă de noua sa afacere, UAE Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite. Pe lângă asta, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are și o agenție imobiliară.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Anamaria Prodan -Instagram]

Citește și: Anamaria Prodan și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele declarații: „Mă urăsc pentru că”

Anamaria trăiește cea mai frumoas ă  poveste de dragoste a vieții. Călătorește între  R omania și Dubai non-stop. Nu vrea s ă  mai știe,  însă,  nimeni viața ei.  A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai. 

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc!”,  a anunțat Anamaria Prodan, pe Instagram cu câteva zile în urmă.

@paparazzi_tiktok0fficial #foryou #romaniaviral #anamariaprodan #burjkalifa #fypage #fyp #foryoupage ♬ Bum am aparut- Costel Biju

Georgina Rodriguez, răsfățată cu o surpriză asemănătoare în Dubai

De o surpriză asemănătoare a avut parte și iubita lui Cristiano Ronaldo la aniversarea celor 28 de ani. Cadoul Georginei Rodriguez ar fi costat 68.000 de dolari, însă costurile cresc în weekend-uri.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez

[Sursa foto: Georgina Rodriguez -Instagram]

”Nu-mi găsesc cuvintele. Mulțumesc, mulțumesc și mulțumesc Cristiano. Nu mă poți face mai fericit în fiecare zi”, a spus Georgina Rodriguez.

Citește și: Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor: ”Din dragoste pentru Portugalia!”

Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, costul unei astfel reclame sau a unui mesaj promoțional de trei minute pe fațada turnului este de cel puțin 68.000 de dolari.

Cu o înălțime totală de 838 de metri, turnul s-a poziționat ca un reper emblematic pentru întreaga lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si