Ella Chaimi a fost la Guvern unde s-a întâlnit cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu. Soția românului răpit de Hamas cere cu disperare ajutorul României pentru ca soțul ei să fie eliberat.

Ella Chaimi, soția românului răpit de Hamas, față-n față cu Marcel Ciolacu: „Este extrem de important să stau de vorbă cu oficialii, pentru că în momentul de față este singura soluție”

Femeia a oferit declarații imediat după întâlnirea cu Marcel Ciolacu.

„Am sentimentul că este alături de mine, m-am întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu și, de asemenea, a fost prezent și ambasadorul Israelului”, a spus Ella.

Citește și: Armata israeliana a ajuns aproape de centrul din Fâșia Gaza. Imagini din satelit

De asemenea, aceasta a mai explicat cât de important este sprijinul oficialilor în aceste momente: „ Soțul meu e și cetățean român, e ostatic în Fâșia Gaza și e o situație critică. E important pentru mine ce se întâmplă în aceste momente cu el. Este extrem de important să stau de vorbă cu oficialii pentru că în momentul de față este singura soluție. Cred că lumea ar trebui să mă ajute, în special România, pentru că soțul meu are dublă cetățenie, e și român”, a mai declarat Ella Chaimi.

Ella Chaimi

Ella Chaimi

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu o zi în urmă, luni, femeia a mers în Parlamentul României. Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a vorbit despre întâlnirea emoționantă.

Ella Chaimi, soția românului răpit de Hamas, a ajuns la București, duminică, pe 29 octombrie.

În același timp, familia bărbatului nu mai știe nimic de acesta din 7 octombrie, când a fost răpit de gruparea teroristă Hamas.

Femeia cere cu disperare ajutorul României pentru a-și recupera soțul

Ella a mai avut o întâlnire luni, la Palatul Parlamentului, cu comisia de politică externă. Aici, Nicolae Ciucă a purtat un dialog cu soția bărbatului român, răpit de Hamas.

„Am avut la Palatul Parlamentului o întâlnire, greu de descris în cuvinte, cu Ella Haimi, soția cetățeanului român ținut ostatic de către gruparea teroristă Hamas, în Fâșia Gaza. Drama pe care o traversează acum soția lui Tal Haimi și întreaga sa familie este fără margini, ca și a multor familii aflate în aceeași situație. În astfel de momente, noi cei din această parte de lume putem să fim, nu doar empatici cu aceste drame, dar să încercăm să facem fiecare, atât cât poate, pentru a readuce pacea, pentru a evita escaladarea conflictului și pentru a-i ajuta pe cei în suferință”, a relatat Nicolae Ciucă pe Facebook.

Ella Chaimi împreună cu Nicolae Ciucă

Ella Chaimi împreună cu Nicolae Ciucă

[Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă]

Citește și: Ziua 25 război Israel-Hamas: Peste 60 de lucrători ONU au murit în Fâșia Gaza

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De asemenea, președintele liberalilor a asigurat că instituțiile române vor face tot ce le stă în putere pentru ca românul să fie eliberat.

„Am asigurat-o și pe Ella și pe Excelența sa ambasadorul Israelului la București, de determinarea conducerii Senatului să susțină orice efort pe care instituțiile române abilitate îl vor face în relația cu statul Israel, pentru eliberarea lui Tal. Este o situație extrem de delicată, a cărei rezolvare necesită multă atenție și diplomație- având în vedere contextul internațional- dar și fermitate. Asemenea acte de terorism, îndreptate împotriva vieții și a libertății civililor nevinovați, trebuie să fie puternic condamnate”, a explicat Ciucă.

În cadrul ședinței de plen reunit al celor două Camere, Parlamentul României  a adoptat la data de 11 octombrie, declarația oficială de solidaritate cu Israelul, în urma atacurilor sângeroase ale grupării teroriste Hamas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si