Laurențiu, un bărbat în vârstă de 49 de ani a trăit afară, la marginea unei păduri din Gorj, timp de 11 ani. Acum, el a primit o rulotă, un panou solar și un cort de la o persoană care și-a dorit să rămână anonimă. 

De ce a ajuns Laurențiu să plece de acasă?

Povestea bărbatului a fost făcută cunoscută de Luis Popa, un vloger ce postează pe canalul său de Youtube cazuri emoționante, în speranța că cineva le va vedea.

Laurențiu a povestit că nu a avut deloc o copilărie fericită, deoarece adesea mama lui îl bătea, în timp ce tatăl nu avea niciun cuvânt de spus. Puternic marcat de ceea ce a trăit, bărbatul a decis să plece de acasă și să încerce să-și recapete liniștea de care avea atât de multă nevoie.

Citește și: Un florar din Sibiu plantează crizanteme an de an în fața unui spital, în memoria mamei sale: ”Toate florile zilelor de mâine cresc din semințele zilei de azi”

Bărbatul mai spune în vlog că nu a avut posibilități și nici nu a vrut să-și construiască o casă, sau o colibă la marginea pădurii, deoarece spațiul nu era al lui și putea fi alungat oricând.

Bărbatul, fericit de toate lucrurile primite în dar

El zice că nu s-ar mai întoarce niciodată acasă, deoarece a mai încercat și nu poate supraviețui așa. Mereu se lovea de un refuz din partea părinților atunci când le propunea să repare anumite lucruri din gospodărie.

Deși cazul lui a fost prezentat în urmă cu o săptămână, oamenii au empatizat cu povestea lui, așa că au decis să-l ajute.

”Oamenii au fost mișcați de împrejurarea asta și au fost binevoitori ca să facă aici, să-mi aducă rulota(...) Priveliștea asta pe mine mă face de multe ori să mă simt va în anii copilăriei când era viața frumoasă și cum era atunci societatea”, spune Laurențiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: 1 noiembrie 2023: Ziua Tuturor Sfinților. Ce semnificație are această sărbătoare pentru catolici?

Acum, după ce a primit rulota, bărbatul spune că ar dori să o păstreze doar pentru perioadele ploioase, sau pentru iarnă. Până atunci, Laurențiu vrea să doarmă tot afară pe salteaua făcută de el din ferigi uscate.

”Le mulțumesc pentru sprijinul ăsta pe care l-au făcut. O să vină și momentul ăsta să le mulțumesc și să le transmit eu urările mele(...) Este frumoasă, ce pot să zic! Nu mă așteptam la treaba asta, și cu cortul ăsta în față, și cu toate astea, cu baia”, a mai spus bărbatul fericit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cel care l-ar fi sprijinit cel mai mult este primarul de la Runcu.

”Vreau să-i mulțumesc primarului de la Runcu. El m-a susținut pe mine cel mai mult, deci el m-a susținut și m-a sprijinit pentru că dacă nu era primarul, deci eu poate că nu stăteam aici. Probabil că dacă nu era domnul primar atunci, nu-mi acorda, pentru că era un teritoriu care aparține de administrația primăriei” a mai precizat Laurențiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si