„Și m-am dus să mătur la lift. Când a intrat nepotu-său. Nu știu ce s-a întâmplat, am ieșit, nu știu, îmi tremură și acum picioarele.”

Este mărturia femeii de serviciu care ieri a asistat la cea mai cumplită scenă a vieții sale, și a încercat cu mâinile goale să-l înfrunte pe bărbatul orbit de furie. O echipă a Știrilor Kanal D a stat de vorbă astăzi cu ea.

Citește și: VIDEO. Un pastor s-a sinucis după ce s-a aflat pasiunea sa secretă: să se îmbrace în haine de femeie

„Totuși era ditamai omul. Se vede pe cameră, nu? Da. L-am împins și el a intrat înapoi. Dacă mai stăteam puțin aia era.”

Femeia de serviciu recunoaște că bărbatul mai venise la mătușa sa

Cu vocea tremurândă, femeia spune că l-a mai văzut o dată pe bărbat. Atunci venise cu flori la mătușa sa. Acum, toți cei care au cunoscut o pe Liliana Popa sunt convinși că totul a fost premeditat.

„A urmărit-o de mult. A mai venit el o dată. Da, da, urmărea să-și pună planul în aplicare mai de mult, și probabil că acum s-a ivit ocazia.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dimineață, cu doar câteva minute înainte de ora 09:00, cei doi s-au întâlnit în scara blocului. Individul venise cu gânduri clare, să ia viața mătușii sale. A așteptat-o până a ieșit din apartament, iar camerele de supraveghere au surprins un schimb de replici la intrarea în scară.

Femeia l-ar fi poftit afară, iar individul pare să înțeleagă și să plec. În mână, însă, bărbatul ținea strâns o pungă în care avea un bidon de 5 litri de combustibil. Imediat ce au ieșit amândoi pe ușă, a început calvarul.

Citește și: Războiul dintre Israel și Hamas ar putea duce la o nouă creștere a prețului petrolului: ”Prețurile mai mari la petrol, înseamnă inevitabil prețuri mai mari la alimente”

Individul a stropit-o pe femeie cu benzină, iar ea a încercat să fugă. Între cei doi a intervenit și femeia de serviciu, care a încercat să-l potolească pe agresor. Victima reușește să intre în scară, însă alunecă și cade. În acel moment, bărbatul intră în bloc și golește bidonul peste femeie. Alunecă și el, se ridică, apoi începe să o lovească fără milă.

După 3 lovituri consecutive, mătușa individului a rămas inertă la pământ. Femeia de serviciu a încercat să-l convingă să plece, însă bărbatul, turbat de furie, o gonește pe scări. Apoi aprinde o brichetă și dă foc.

„Am încercat să stingem focul. Inițial am crezut că e cablul de curent, și am zis să le stingem. Am zis să nu folosim apă, ci stingătoare din mașini. Și atunci a spus un vecin: bă nene e persoană acolo, arde!”

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei moșteniri

Femeia nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. Avea 54 de ani, era juristă de profesie și se ocupa de administrația blocului. Ar fi avut un conflict cu nepotul ei din cauza unei moșteniri, iar individul ar fi venit și în zilele trecute și a făcut scandal. După acel episod, femeia ar fi simțit pericolul, și le-a cerut vecinilor să monteze camere de supraveghere.

„Când au pus camerele, era administrat de președinte. Mi se pare că se înțelegeau super bine cu toată lumea și toată lumea o cunoșteau, mergeau la oameni pe acasă și a tot insistat să punem camere, iar acum două zile au pus camerele. Acum o săptămână, se certa cu cineva în scara blocului și era un tip pe la vreo 40 de ani cu un buchet de trandafir, și tot insista. Iar ea țipa: lasă-mă în pace, du-te la familia ta!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

După ce a ucis, individul s-a făcut nevăzut. Vreme de câteva ore polițiștii s-au chinuit să îi dea de urmă. Când a fost capturat și luat la întrebări a negat că el ar fi comis crima, deși toate probele îl indicau pe el drept principal suspect.

După ce a fost audiat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore azi. Va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, riscă să rămână pentru tot restul vieții în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si