Un bărbat împreună cu cei doi copii au fost agresați fizic, în trafic, de niște agenți de pază. Potrivit primelor informații, agenții nu se află la prima abatere.

Întregul conflict a început, se pare, de la o șicanare în trafic. După ce au avut posibilitatea să înceapă scandalul, agenții de pază au agresat fizic pe bărbat și pe copiii acestuia, după care au început să lovească autoturismul în care se aflau.

Scandal pe șosea după o șicanare în trafic

Un bărbat care se afla împreună cu doi copii și încă un adult, într-un autoturism, a trecut prin clipe de groază, în trafic, în Arad.

După ceea ce a părut o șicanare în trafic, bărbatul cu cei trei pasageri, dintre care doi copii, minori, au fost agresați fizic, chiar pe șosea. Clipele de groază au continuat, iar agresorii acestora au început să le lovească autoturismul.

"Din mașini au coborât mai mulți bărbați care s-au dus să-i ia la bătaie pe cei din mașină. Nu știu exact de la ce s-au luat, poate de la vreo șicanare în trafic sau ceva. Știu doar că acel om avea semn de începător. Poate o fi mers prea încet și nu le-o fi convenit ălora. În mașina aia albă cred că se aflau patru persoane.

Era sigur și un copil, că am văzut cum s-au dus să-l ia la bătaie. Deci nu-mi vine să cred ce am văzut. Încă tremur și acum și sunt deja două ore de când s-a întâmplat faza", a declarat un martor pentru aradobiectiv.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că agresorii ar fi agenți la o firmă de pază. Aceștia au decis să îi "sancționeze", necorespunzător de altfel, pe cei aflați în autoturism. Într-o filmare publicată pe YouTube, de aradobiectiv.ro, se observă cum trei bărbați corpolenți coboară din mașină și se îndreptă spre mașina celor pe care a urmat să îi agreseze fizic.

"La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 22.23, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre un scandal, pe strada Petru Rareș, din municipiu. Din primele cercetări a reieșit că, în urma unei posibile șicanări în trafic, un bărbat și fiul acestuia ar fi fost agresați fizic, iar mașina acestora ar fi fost avariată, prin lovituri", se arată în comunicatul transmis de IPJ Arad.

Citește și: Un bărbat a intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism care conducea regulamentar! Șoferul utilajului nu a acordat prioritate

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Autoritățile au întocmit un dosar penal

Autoritățile au întocmit un dosar penal

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit primelor informații, agenții de pază nu ar fi la prima abatere, aceștia fiind recunoscuți pentru acest tip de evenimente agresive.

În cauză, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru lovire și distrugere. Autoritățile continuă cercetările în vederea identificării bănuiților și a stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si