Miercuri, 8 noiembrie, are loc priveghiul femeii care a fost ucisă în scara unui bloc din Capitală. La capela unde a fost depus sicriul sigilat al Lilianei Popa, femeia care a fost bătută, stropită cu benzină, iar apoi incendiată în scara unui bloc din Capitală, mai multe persoane s-au adunat pentru a-și lua rămas bun.

Cu multă durere în suflet, aceștia au venit pentru a aduce un ultim omagiu și pentru a-și aminti de momentele frumoase pe care le-au împărtășit împreună. 

Pe data de 9 noiembrie va avea loc înmormântarea femeii.

Rudele victimei se află în stare de șoc

Rudele femeii sunt în stare de șoc din cauza faptului că aceasta nu mai este, dar și la modul tragic în care și-a pierdut viața.

Liliana Popa este descrisă de prieteni și apropiați ca fiind un om extrem de blând, ambițios și muncitor. Ei mai spun că femeia nu ar fi meritat un astfel de sfârșit crud, având în vedere cât de mult bine a făcut tuturor celor din jurul său.  

Liliana Popa

Liliana Popa

,,Un om frumos cu suflet bun, care a fost mereu alături de mine și de familia mea, nașa copiilor mei...copiii au iubit-o enorm și o vor iubi mereu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mereu am considerat-o mama mea și toată lumea știa ca ea e mama. Mereu împreună. O profesionistă în tot ce făcea. Îi plăcea să călătorească, să se distreze, să fie mereu în preajma celor dragi'',

a declarat Alina, nepoata victimei, în exclusivitate pentru știrilekanald.ro.

Un membru al familiei a făcut declarații în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre amenințările care li se aduc.

Citește și: EXCLUSIV: Rudele femeii incendiate de nepot în scara unui bloc se tem pentru viața lor. Mărturii tulburătoare despre amenințările din familie

Mama principalului suspect ar avea probleme mari psihice. În trecut, aceasta ar mai fi fost internată la Spitalul Obregia, unde ar fi urmat un tratament specific tulburărilor. Femeia nu ar mai fi primit un diagnostic și niciun tratament în prezent.

Potrivit rudelor victimei, mama lui Alexandru Popa ar fi avut antecedente în trecut, respectiv de a da foc în semn de răzbunare.

De asemenea, familia declară că era foarte greu ca făptașul crimei să intre în posesia unei moșteniri, din acest motiv toți cred că este vorba despre o răzbunare. Părinții acestuia sunt despărțiți, lucru care ar fi îngreunat procesul de cedare a moștenirii.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În acest moment, individul se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” și arestat preventiv pentru 30 de zile. 

”Nu știu dacă a fost vorba de moștenire sau pur și simplu o răzbunare, pentru că i s-a pus pata unui nebun pe ea. Eu cred că a fost vorba doar despre o răzbunare și doar ca să-i arate că îi face felul.

Moștenirea nu avea cum să o primească. Părinții lui sunt despărțiți, victima este sora tatălui, deci nu ar fi avut nicio legătură,  adică nu ar fi primit moștenirea atât de ușor”, a precizat o rudă de-a familiei. 

Tatăl criminalului și actuala soție, prezenți la priveghi

La priveghi au participat și tatăl criminalului, alături de actuala sa soție. Aceștia au fost însă retrași. Nu au intrat în încăperea în care sicriul victimei a fost depus.

Marcel Popa este fostul bodyguard al lui Gigi Becali. În toamna anului 2009, acesta a participat la recuperarea mașinii lui Gigi Becali, după ce a fost luată de oamenii lui Sandu Geamănu. Marcel Popa l-a împușcat în picior pe unul dintre făptași, cu un pistol cu bile din cauciuc, potrivit România Tv.

De asemenea, Gigi Becali l-a concediat pe Marcel Popa pe motiv că și-a părăsit familia. Acesta i-ar fi reproșat că și-a părăsit soția și copilul pentru o femeie mai tânără. Gigi Becali a considerat acest gest ca fiind de neiertat. După divorțul părinților, Alexandru Popa, criminalul femeii, a fost încredințat în grija mamei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si