Laura Bunda, în vârstă de 33 de ani a fost găsită joi dimineață, în jurul orei 10 spânzurată în propria casă. Un sfârșit tragic, având în vedere faptul că avea o familie atât de frumoasă și un viitor strălucit în față. 

Care a fost ultimul mesaj lăsat în urmă de Laura Bunda?

Se pare că femeia, de altfel soția primarului din localitatea Boțești, județul Argeș ar fi suferit enorm din cauza depresiei de aproximativ un an de zile.

Surse spun că aceasta ar fi urmat chiar și un tratament în acest sens, însă, din păcate, nimic nu a mai putut-o opri din a recurge la gestul teribil.

Laura a fost găsită singură în casă. Acum, familia tinerei este distrusă de durere. De altfel, ea a lăsat în urmă și trei copii care acum sunt șocați de cele întâmplate. 

Laura Bunda, femeia de 33 de ani găsită spânzurată în casă.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Motivul care ar fi făcut-o pe Ioana Laura, soția primarului din Argeș, să își ia viața: "Doar ea și Dumnezeu știu ce s-a întâmplat". Prietena ei face mărturii emoționante

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu doar o zi în urmă ca Laura Ioana să fie găsită fără viață, ea postare un mesaj pe pagina de Facebook, mesaj în care ura un călduros ”La mulți ani!” unor persoane speciale din viața sa. Este vorba de soțul ei, Nicolae Mihai Bunda și unul dintre fii săi.

”La mulți ani dragii mei cu multă sănătate”, a fost ultimul mesaj scris de Laura Bunda.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. 

Familie fetei, îngenuncheată de durerea pierderii Laurei

Se pare că mai mulți apropiați ai femeii știau într-o oarecare măsură de suferințele ei. Aceștia au postat mesaje emoționante pe Facebook, alături de poze cu Laura. De exemplu, cineva a scris că tânăra visa la o lume mai bună, iar tocmai din această dorință ea nu a mai vrut să trăiască.

”Visa la o lume mai bună! Și ce credeți? Tocmai acest vis a făcut-o să recurgă la renunțare! Offf, offf. De un infinit de ori offf, pentru că a luptat, a sperat... Ioana mea, Ioana te-ai dus să zburzi în Grădina Ioanei! Ne-ai făcut zob sufletul, dar ne-ai dat încă o lecție de viață. Puternică! Oamenilor să învățăm să vorbim unii cu alții! Am devenit atât de reci, de insensibili! De neoameni! ”, a fost mesajul transmis de o apropiată.

Laura Bunda alături de soțul ei, primar în localitatea Boțești, Argeș.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine era Luana Andrade, influencera care a murit după o operație de liposucție la genunchi

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În ultimul timp, femeia urma un curs de coafură, deoarece era pasionată de tot ceea ce înseamnă această meserie. De asemenea, Laura și posta în mediul online tot felul de coafuri realizate de ea.

”Ce păcat că tocmai o fată ca tine nu a mai găsit rezolvare pentru suferință și gânduri. Nu te-am mai văzut de mulți ani, însă mereu te-am admirat pentru tot ceea ce vedeam pe Facebook. O familie superbă, îmi era foarte drag să vă văd pozele. Îmi pare tare, tare rău pentru sufletul tău că nu ai mai făcut față la ceea ce se întâmpla în viața ta. Tare, tare rău îmi pare de copilașii tăi frumoși. Va fi cumplit să trăiască fără mama lor. Of Laura s-au frânt multe inimi în urma plecării tale”, a mai scris o apropiată a Laurei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si